Moringa: Biljka koju je nebo spomenulo u nedavnim ukazanjima, za zaštitu od novih bolesti

foto: wikimedia

Luisa de Maria de Bonilla, augustinka trećeg reda jedna je od vidioca koji trenutno primaju poruke Neba, Isusa Marije i svetog Mihaela, pod vodstvom Crkve i nadležnih biskupa. Iako je i prije s neba primala poruke o bilju i pandemiji, a proročki je najavila posljednju koja je uzdramala svijet, u nedavnoj poruci, ako je vjerovati vidjelici Isus najavljuje novu bolest i spominje mast od nevena i biljku zvanu Moringa.

…“Molite djeco, molite, molite, nova će bolest biti vrlo ozbiljna i zarazna do te mjere da će biti smrtonosna. Zaštitite svoj imunološki sustav i pripremite kremu od nevena i MORINGU za uzimanje.”… dio je poruke.

Što je Moringa?

Najčešće uzgajana od 14 vrsta iz roda Moringa je Moringa oleifera, poznata i pod nazivom „čudesno drvo“. Ovo ljekovito drvo raste u podnožju Himalaja. Visoko je od pet do deset metara, sa grupacijama sitnih ovalnih listova i krem obojenim cvjetovima nježnog mirisa. Svi su dijelovi ove biljke jestivi – lišće, cvijet, mlado korijenje i sjemenke.

Koristi se u liječenju čak 300 bolesti! Njen bogat nutritivni sastav uključuje preko 46 antioksidansa, 36 antiupalnih sastojaka, sve esencijalne i 10 dodatnih aminokiselina, vitamine A, C,K, E, B1, B2, B3, B6 i B12, kalcij, bakar, željezo, magnezij, fosfor, kalij, cink, mangan, selen, krom, klorofil, omega 3, 6 i 9, ugljikohidrate, vlakna… Popis je podugačak, a sve sadrži u velikim količinama!

100 g suhog lišća Moringe sadrži 10 puta više vitamina A od mrkve, 12 puta više vitamina C od naranče, 17 puta više kalcija od mlijeka, 15 puta više kalija od banane, 25 puta više željeza od špinata, 9 puta više proteina od jogurta, te je čak 3 puta jači antioksidans od aronije!

Prirodne beneficije Moringe

– izgrađuje imunitet
– poboljšava cirkulaciju
– održava normalni nivo glukoze u krvi
– ima prirodna anti-aging svojstva
– djeluje antiupalno
– poboljšava probavu
– pojačava mentalnu jasnoću
–povećava energiju
–balansira hormone
– sprječava promjene raspoloženja
– snižava kolesterol

O Moringi su provedene mnogobrojne studije koje su dokazale da ova iznimna biljka ima antikancerogena svojstva, antimikrobno djelovanje te se koristi kao prirodni antibiotik, iscjeljuje rane, prirodni je analgetik, a ima i antiasmatičko, antioksidansko i antifungalno djelovanje!

Od strane znanstvenika je zapaženo da Moringa sadrži jedinstvene spojeve i donosi mehanizme koji će pomoći čišćenju jetre od toksina, pa čak će i preokrenuti štete koju su oni uzrokovali. Silimarin je flavonoid koji se nalazi u Moringi za koga se pokazalo da smanjuje utjecaj hepatoksina na jetru, poboljšavajući njenu otpornost. Također štiti jetru od toksičnih utjecaja soli rijetkih zemnih metala kao što su cerij, praseodimij i indij, za koje se zna da uzrokuju degeneraciju jetre. Znanstvenici tvrde da Moringa nekako navodi tijelo da se oslobodi tih otrovnih spojeva na mnogo brži način.

Ovo čudesno drvo se izvanredno bori protiv Escherichie Coli, Helicobacter Pylori, stafilokoka i gljivice kandide.

Moringa drvo je izuzetno korisno kod bolesti povezanih s ishranom – kako za pothranjenost i nedostatak nutrijenata, isto tako i za neuhranjenost. Ona je fenomen među hranljivim i isceljujućim biljkama! Samo jedna mala žličica na dan pokriva dnevne potrebe za željezom, magnezijem i kalcijem!

U svakom slučaju, bez obzira vjerovali mi ili ne u poruke Neba, moringa je predivan dar od Boga dan čovjeku.

Prethodni članakIsus Luisi Piccarreti otkriva koja je najstrašnija kazna koja će zadesiti čovječanstvo i kako se zaštititi
Sljedeći članak“U one dane iziđe Isus na goru da se pomoli. I provede noć moleći se Bogu” (Lk 6,1)