Dijeli se uznemirujući video: Sotonisti ‘posvetili’ trg sotoni prije marša za život?

Video objavljen nekoliko dana prije Marša za život u Zürichu, Švicarska, prikazuje skupinu sotonista kako “posvećuju ” sotoni javni trg u Zürichu gdje je održan marš 17. rujna 2022.

Video prikazuje nekoliko ljudi koji stoje u krugu oko kamina na tržnici ciriške četvrti Oerlikon. Odjeveni su u crne haljine i uznemirujuće maske dok u rukama drže baklje. Pripovjedač govori iskrivljenim glasom , objašnjavajući kako su posvetili trg kako bi prestrašili pro-life aktiviste: „ Stoga smo, u vrlo razrađenoj ceremoniji koja je trajala nekoliko noći, posvetili tržnicu u Oerlikonu sotoni zajedno sa sotonskom silom svećenika iz cijele Europe.”

Tvorac sotonističkog videa ostaje anoniman. Međutim, video su na društvenim mrežama podijelili članovi “die Autonome ”, ljevičarske ekstremističke skupine slične Antifi.

Na pitanje o videu, Beatrice Gall, medijska glasnogovornica Švicarskog marša za život, rekla je da je znala za video, ali da ne gleda “takve destruktivne stvari”. Poručila je da će se pro-liferi moliti za trg na dan mimohoda i ne dopustiti da budu pod utjecajem ovakvih incidenata.

U prošlosti je bilo nekoliko nereda na Maršu za život u Zürichu jer su ljevičarski ekstremistički protuprosvjednici pokušali omesti događaj. Tako je bilo, primjerice, 2019., kada je Marš za život ponovno marširao ulicama Züricha prvi put nakon četiri godine pauze. Tada je situacija eskalirala jer su izgrednici palili kontejnere, a protuprosvjednici pokušali blokirati cestu marširanja. Ranjeni su policajci, a suzavac je čak korišten i pored igrališta .

Na ovogodišnjem Maršu za život u Zürichu, oko 1000 pro-life aktivista izašlo je na ulice , a nekoliko lijevih ekstremista je privedeno, prema izvješćima. Osim toga, dvije aktivistice za pobačaj ušuljale su se na pozornicu na kraju marša i počele vrištati “naša tijela, naš izbor , naše ulice” i poljubile jedna drugu u bizarnom znaku protesta protiv Marša.

Ovdje nećemo dijeliti video, jer je uznemirujuć ali možete ga pogledati ovdje. Naime, iako se vjerojatno radi o provokaciji pripadnika pro-life scene zanimljivo je zapravo gledati duhovnu pozadinu onih koji se tako silovoti bore protiv nerođenog života.

Prethodni članakTajanstvena redovnica u plavom, udaljena tisućama kilometara, godinama poučavala Indijance vjeri! Bilokacija Marije Agredske šokirala je i Crkvu
Sljedeći članakPucali na predstavnika Pape u Ukrajini dok je dostavljao pomoć, nije ozlijeđen, Bogu hvala!