Molitelji su stali pred bolnice Hrvatske: Počinje jesenska kampanja 40 dana za život u 36 gradova

Pod geslom: Idi, pa i ti čini tako, u srijedu 28. rujna 2022. počinje jesenska kampanja inicijative 40 dana život, a koja miroljubivim bdjenjem pred bolnicama u 36 gradova Hrvatske, molitvom i postom ima za cilj osvijestiti lokalnu zajednicu o prisutnosti alternative pobačaju, stravične smrti koja ubija one najranjivije i najmanje među nama.

U korizmenoj kampanji ove godine spašeno je 6 djece od smrti pobačajem a od početka inicijative 77 djece i obitelji.

Inicijativa je prisutna ispred bolnica u 36 hrvatskih gradova 40 dana i u tih 40 dana moguće je doći do molitelja i zatražiti pomoć za nerođeno dijete i obitelji koje često misle da im je pobačaj jedina opcija. A nije.

Naime, osim molitve i posta za nerođene, inicijativa 40 dana za život pomaže svima koji pomoć trebaju u svakom smislu, kroz molitvu i materijalna dobra, kroz savjetovanja i centre za život, kroz brigu i posvećenost svima koji pomoć trebaju čak i ako su u pitanju rane pobačaja a koje godinama nakon tog čina znaju ranjavati sve one koji su u pobačaju sudjelovali. Molitelji inicijative 40 dana za život stoga su vidljivi znak milosrdne prisutnosti među nama. Ovoj kampanji zaštitnik je sveti Josip.

Podsjetimo, godinama za redom upravo pobačaj je najveći uzrok smrti ljudskog roda u svijetu, a upravo molitelji pred bolnicama svijeta njegovi su najgori neprijatelji!

Ovdje možete vidjeti brojna svjedočanstva i plodove molite, i kako se uključiti. 

Prethodni članak“Tko god primi ovo dijete, u moje ime, mene prima. A tko mene prima, prima onoga koji me je poslao” (Lk 9, 46-50)
Sljedeći članak‘Draga djeco…’ Gospa iz Međugorja u novoj poruci otkriva što činiti da nam bude dobro na Zemlji!