Dječak je umro dva puta, kaže da je bio u raju s Isusom, a vratio se samo da mami i svijetu otkrije ovaj detalj

foto: ilustracija/pixnio

Jednog nedjeljnog jutra 1997. Julie Kemp, njezin suprug Andy i njihov osmogodišnji sin London vozili su se kući iz crkve kada je vozilo hitne pomoći koje se vraćalo u stanicu udarilo njihov automobil na raskrižju. Andy je odmah umro. Spasioci su stabilizirali Julie, ali isprva nisu shvatili da se u automobilu nalazi treći putnik.

Julie kaže: “Nisu mogli vidjeti njegovo tijelo zbog štete koja je nastala na vozačevoj strani automobila, a Landon je sjedio iza svog oca. A kad su vidjeli Landonovu cipelu, trebalo je dublje potražiti njegovo tijelo. Kad su Landona izvukli iz stražnjeg dijela automobila, nije disao. I svi su odmah počeli raditi na njemu kako bi ga vratili.”

Landon je reanimiran i prebačen u medicinski centar u Carolini. Umro je još dva puta tog dana i oba puta je vraćen u život. Liječnici Julie nisu davali puno nade da će preživjeti.

“Rekli su mi da ako poživi, ​​što nije izgledalo dobro, ali da ako poživi, ​​da će biti kao beba od par mjeseci. Da neće znati hodati, govoriti ili jesti zbog svih oštećenja mozga”, kaže Julie. “Bila sam tako očajna da je i to bilo u redu. Uzela bih to samo da ga imam. On je bio sve što sam imala.”

Na sprovodu svog supruga Julie se prisjeća kako se osjećala napuštenom od Boga

Ona kaže: “Bila sam jako razočarana, slomljenog srca. I sjedim na sprovodu, ljutim se na Boga. Ne razumijem zašto se to dogodilo. Ne razumijem zašto nije poslao anđele da nas zaštite. Ali već u sljedećem dahu ja mu se molim snažno kao što se nikada u životu nisam molila da Landon preživi.”

Landon je pretrpio veliku ozljedu glave tijekom nesreće i ostao je u komi.

“Priključen je na razne vrste strojeva kako bi ga održali na životu,” kaže Julie “I nema nikakvih znakova. Ne postoji ništa dobro ili loše. Oni vide da se ništa ne događa. Stalno sam se molila da otvori oči.”

Nakon dva tjedna u komi, Landon je otvorio oči. Na opće čuđenje cijelog medicinskog tima on nije imao nikakve posljedice oštećenja mozga. To je bilo golemo čudo. Ali usred svoje radosti, Julie je znala da mora reći Landonu da mu je tata poginuo u nesreći.

Julie se prisjeća: “Imao je ožiljke na licu. A glava mu je bila puna boli. I nisam ga više htjela povrijediti. Pa sam pitala Landona, rekao sam Landone, znaš li gdje ti je tata? A on mi je rekao: ‘Da, znam gdje je. Vidio sam ga na nebu.’”

Godine su prošle od nesreće, ali Landon se još uvijek jasno sjeća svojih nevjerojatnih iskustava u raju.

Kaže: “Sjećam se da sam mogao vidjeti svog tatu i njegovog prijatelja Olana Palmera koji je preminuo manje od mjesec dana prije njega, također u prometnoj nesreći, i Olanova sina Neila Palmera koji je poginuo godinama prije. . I bilo je smiješno jer se sjećam da smo svi zajedno, kao da stojimo na trgu. Nikada nitko od nas nije progovorio ni riječ, nego smo svi stajali tamo.”

Julie kaže: “Pogledao me je i rekao: ‘Oh mama, usput, zaboravio sam ti reći. Vidio sam tvoje drugo dvoje djece.’ I samo sam ga pogledala jer nisam bila sigurna o čemu govori. Ali imala sam dva pobačaja prije nego što se Landon rodio. I vidio ih je na nebu. Nikad to nismo dijelili s Landonom. Nije znao da smo mi izgubili dvoje djece prije njega.”

Landon se prisjeća: “Znao sam da su mi to braća i sestre iako mi nitko nikada nije rekao za njih. Na nebu jednostavno znaš, tko su tvoji ili tko su svi”, govori London siguran u svoje spoznaje.

Kaže da je svaki put kad je umro imao drugačije iskustvo na nebu. Tijekom trećeg puta kaže da je susreo Isusa i da mu je dana misija.

Dječak kaže: “Bilo je to gotovo kao pretpremijera filma u kojem možete vidjeti samo određene djeliće stvari. Isus je došao k meni i rekao mi da se moram vratiti na zemlju i biti dobar kršćanin te govoriti drugima o Njemu.”

Danas kroz dijeljenje tuge, Landon i Julie dijele svoju priču s drugima koji se bore s gubitkom i trebaju nadu.

Julie kaže: “Nisam razumjela 1997., znaš, zašto Bog nije poslao anđela. Ali znam da su tamo bili anđeli. I znam da smo bili zaštićeni i živimo ono što je Njegov plan za nas. Umjesto da ostanem zaglavljena u tuzi ili da ostanem ljuta na Njega, mogla sam upotrijebiti ovu priču da pomognem drugima da ne odustanu i da zadrže svoju vjeru na svom putu tuge.”

Landon kaže: “Samo želim da ljudi shvate da je Isus stvaran, da postoji nebo, postoje anđeli. I slijediti Njegovu riječ i Bibliju i život postaje bolji na kraju.”

U svojoj knjizi Vjera ima svoje razloge, Julie kaže da je Bog upotrijebio njihovo iskustvo kako bi druge doveo k sebi i pritom donio nove blagoslove u njihove živote.

Julie kaže: “Veliki je blagoslov što mogu gledati kako moje dijete govori drugima o Isusu. Uvijek je voljan drugima dati do znanja da postoji raj. Jer on je bio tamo.”

“Znam da to radim za Isusa,” kaže Landon, “Znam da je On stvaran. Znam da su anđeli tamo. Znam da postoji raj. Vidio sam Isusa. Znam da je On tamo. Zamolio me da to učinim i ovo je ono što radim.”

Prethodni članakNa svoj rođendan, Marija je poslala poruku svijetu: ‘Kako ne shvaćate? Samo maleni će pobijediti sotonu’
Sljedeći članak‘U trenutku kad se nebo zacrni, a na Zemlju se spusti…’ Pročitajte moćno proroštvo Gospe od Dobrog Uspjeha