‘Isus je stvaran, Bog je stvaran, raj je stvaran’: Žena umrla i posjetila raj nakon srčanog udara: ‘Nisam se htjela vratiti’

Sve je počelo srčanim udarom koji ju je, kako svjedoči žena po imenu Janelle Wooford, ubio. Tada je Janellein duh prenesen u raj.

“Prilično brzo nakon što sam završila s jelom, imala sam osjećaj težine u prsima, ali samo kao loša probava i nisam baš puno razmišljala o tome”, kaže Janelle za CBN. “Tada sam primijetila bol u lijevom ramenu. Počela je ići prema gore blizu moje čeljusti.”

“Disanje mi je postalo malo teže, pliće i odjednom sam postala oznojena”, rekla je Janelle. “Tada sam stvarno počela razmišljati, pa, možda se ovo stvarno nešto događa s mojim srcem. Pozvala sam svoju kćer, i dala sam joj do znanja da se ne osjećam dobro, da osjećam kao da bih možda trebala ići u bolnicu.”

“Ona je rekla kao: ‘nazovi hitnu'”, kaže Janelle, opisujući bjesomučnu reakciju svoje kćeri. “I jesam. Došli su i sjećam se da me hitna pomoć počela ispitivati, tko sam, kako se osjećam, a ja sam mu počela opisivati ​​bol i koje sve simptome osjećam. ‘Glava mi je čudna.’ Rekla sam i u tom trenutku sve što sam vidila bilo je poput vela – ovaj bijeli, mutni veo jednostavno se spustio. I to je bilo to.”

“Sljedeća stvar koju znam je da sam bila na svijetlom, svijetlom mjestu i da sam bila preplavljena radošću, mirom i srećom”, rekla je Janelle kad se našla u raju. “Gledala sam sve oko sebe, svakoga, samo sam pokušavala vidjeti tko je sve tamo. Bilo je to mjesto utjehe. Bilo je kao poznato mjesto. Znala sam da su ljudi koje sam volila ovdje. Bilo je jednostavno prekrasno. Bez boli, bez straha, samo mir, utjeha, radost. Bilo je nevjerojatno. Zašto bi želio otići? Ja nisam.”

“Dok sve to radim, čujem kako me dozivaju”, kaže Janelle, stavljajući ruku na uho. “Rekla sam: ‘Ne, hvala. Ostajem ovdje. Uživam u ovome. Neću napustiti ovo.’ Zatim sam ponovno čula svoje ime i rekla sam: ‘Oh, moram li se javiti? Možda će me pustiti da se vratim ako se javim.’ Dakle, javila sam se, i onog trenutka kada sam se javila na svoje ime – ono je nestalo. Bio sam tamo s hitnom medicinskom pomoći, ne više na nebu.”

“Onda su mi samo počeli javljati što se događa”, kaže Janelle o hitnoj medicinskoj pomoći koja joj se brine. “Rekli su mi da sam zapravo imala srčani udar, da su mi morali izvesti KPR i šokirati srce kako bi me vratili. Rekli su mi i da sam bila mrtva dvije do dvije i pol minute, da nisam imala otkucaje srca.”

Odvedena je u bolnicu gdje joj je postavljena dijagnoza.

“Na kraju sam imala poderotinu na jednoj od arterija, vrlo malu poderotinu”, kaže Janelle. “Dali su mi neke lijekove za srce i rekli da bih trebala biti dobro i da bi trebala samo zacijeliti. U bolnici sam bila samo dva dana i mogla sam otići kući.”

“Stvarno vjerujem da mi je Gospodin dopustio da prođem kroz ovo zbog svoje kćeri”, kaže Janelle o svom Nebeskom iskustvu. “Dakle, da ona može imati tu sigurnost da zna, istinski zna, da je Isus stvaran, Bog je stvaran, Nebo je stvarno i da je sve vrijedno toga. Znati da što god prolaziš na ovoj zemlji, u ovom zemaljskom životu, kao loše i koliko god teško bilo, vrijedi upoznati Isusa kao svog spasitelja i vjerovati Bogu u svemu što prolaziš.”

“Ne postoji ništa na ovoj zemlji što bi vam čak moglo dati razumijevanje koliko su nevjerojatni i veličanstveni mir i radost tamo gore. Spoznaja spoznaje da je Nebo tamo i čeka na mene, na svakoga tko vjeruje i vjeruje u Njega – to je jednostavno nevjerojatno.”

Znamo li kamo idemo? Ona je vidjela raj, prijestolje i čudnovate stvorove na nebu: ‘Otvorila su mi se nebesa’

 

Prethodni članakNa 30 mjesta diljem Irske pomicali se sveti kipovi, Gospa govorila, lebdila: Tisuće svjedoka izvanrednog fenomena koji je uznemirio Crkvu
Sljedeći članakPresveta Djevice marijo, Majko i Kraljice moja, tvojem Bezgrešnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće: svoje misli i djela. Raspolaži samnom i sa svim što mi pripada, sada i u vječnosti, na hvalu i slavu Presvetog Trojstva za posvećenje Crkve i spasenje sveg svijeta. Bezgrešna moja Majko pomozi mi živjeti dostojno moga krsnog obećanja da neopozivo pripadam svome Otkupitelju. Daj da poput tebe slušam poticaje Duha Svetog! Neka se u meni i po meni uvijek i u svemu vrši volja Božja!