KOJE ČUDO! Cijeli život protestantica, žena sa 87 godina postala katolkinja: ‘Suze su mi navrle kad sam slušala o Gospi i Euharistiji’

Cijeli život je protestant, a s 87 godina postaje katolik! Ovo je dirljiva priča o vjeri Betty Baker, porijeklom iz Clarksona, Kentucky!

Pomislite li ponekad da je prekasno za prelazak na katoličanstvo? Priča ove starice za NC Register, pokazat će vam da Bog uvijek ima zadnju riječ!

Betty je primljena u Katoličku crkvu tijekom Uskrsnog bdijenja ove godine. A njezina kći, Lisa, podijelila je stvarno emotivan tweet: “Sada je mama službeno katolkinja. Evo nas zajedno u crkvenoj dvorani nakon krizme i prve pričesti.”

Betty je naime odgojena kao protestant i krstila se s 13 godina. Njezino obraćenje počelo je 2000. godine kada je nakon suprugove smrti počela više vremena provoditi sa svojom kćeri i unukom, obje katolkinje.

“Kada su me moja kći i unuka Bethany (Wagner) pitale bi li htjela biti katolkinja, molila sam se i pitala Boga što želi da učinim, ali odmah sam znala sam da je to prava stvar za mene.”

Upisala se u program inicijacije za odrasle i naučila stvari koje nikad nije čula u životu; o Djevici Mariji, ispovijedi, euharistiji i čistilištu. „Sve mi je bilo predivno sjedalo u srcu. Osjećala sam snažnu Božju prisutnost. Suze su mi navrle na oči kad bi mi pričali o svemu tome. Shvatila sam da ulazim u novi život”.

“Sretna sam zbog nje jer je došla do punine istine i sada zna da je čuje Tata na nebu. Prije je vjerovala u to, ali crkve u koje je išla nisu je to učile”, zaključila je njezina kći Lisa.

Bogu hvala na predivnim obraćenjima i duhu Istine koji prodire u ljudska srca diljem svijeta.

KOJE SLAVLJE NA NEBU I NA ZEMLJI! Čovjek kršten s 93 godine: Njegova je supruga za njega molila 67 godina

Prethodni članakSvećenik upozorava: Tri su glavne prepreke za silazak Duha Svetog na vaše živote! ‘On želi doći svima, ali ne može’
Sljedeći članakVatra silazi na Hrvatsku! 17 tisuća ljudi dozvati će silu Duha Svetog na duhovnom spektaklu ‘Progledaj srcem’