Krist Kralj ukazuje se dječaku u Engleskoj: Otkriva mu veličanstven zaziv koji spašva svakog tko se njime služi

foto: pixabay

Pobožni engleski dječak Edmund u društvu druge djece prolazio je pašnjakom s pobožnošću i ljubavlju u srcu prema Isusu Kristu.

Tada mu se približilo neko dijete i pozdravilo ga: “Edmunde neka te Bog spasi”. Upitao ga je da li ga poznaje.

Dječak je odgovorio da ne.

Dijete je nastavilo: kako ne kad sam uvijek uza te. Ako me želiš upoznati pogledaj mi čelo. Edmund pogleda bolje i vidje da na čelu piše: Isus Krist, Kralj.

Dijete Isus je tada nadodalo: “To je moje ime. Želim da na spomen ljubavi koju imam prema tebi svaku večer na svom čelu napraviš znak križa prizivajući moje ime. Ono će te osloboditi od iznenadne smrti, kao i svakoga tko to bude činio”.

Otada se Edmund uvijek tako ponašao. Jedanput mu je sam đavao uhvatio ruku da ne čini znak križa i ne zaziva ime Isusovo, ali ga je on pobijedio molitvom. Đavao je dodao da je to ime najjače oružje protiv njega.

Zazivajte ime Boga, slava Mu i hvala.

Svjedočanstvo donose Monfortanci

Prethodni članakObjavljena prva fotografija Gospe od Guadalupe ikada snimljena: Ovo je čudesna slika koja više od 500 godina zadivljuje svijet
Sljedeći članakEvo me pred tobom, dobra Majko, milostiva Gospe od Zdravlja. Istina je da zbog svojih grijeha nisam dostojan da me pogledaš; ali, ipak, kao tvoje dijete, uzdam se u tvoju majčinsku dobrotu. Udijeli meni i mojima potpuno zdravlje duše i tijela. Obrati grješnike, da Isusa više ne vrijeđaju, a tebe ne žaloste. Pomozi bijedne, utješi žalosne, ozdravi bolesne. Budi nam svima draga Majka, a mi ćemo biti tvoja dobra djeca! Amen.