Liječnica i majka radila je seanse, prvo iz igre, a onda se navukla: Đavao joj je uništio život i opsjeo ju! Šokantno svjedočanstvo Michele upozorava ljude

foto: ilustracija/hippoppix

Danas vam predstavljamo priču o Micheli, supruzi, majci i liječnici, koja je radeći seanse dvije godine proživljavala noćnu moru: đavo je obuzeo nju, uništio joj život i izgubila je kontrolu nad sobom. Zahvaljujući pomoći svećenika, a potom i egzorcista, Michela je polako došla do slobode i otkrila Božju ljubav.

Prva seansa

Michela kod kuće upoznaje svijet spiritizma i pristupa mu sa znatiželjom i strahom. Kći se zajedno s nekim društvom vraća iz škole s čudnom “igrom”. Isprva ne sudjeluje osobno…

“U to vrijeme nisam znala što je spiritualizam. Jednog dana vidjela sam kako dolazi moja kći – koja je tada imala 14 godina i bila je u srednjoj školi – prijateljica s drugim prijateljima s čudnim panoom na kojem su bila ispisana slova abecede s nacrtanim križem u sredini. Stavili su ga na stol i rekli da će ih križ i dalje štititi od prisutnosti zlih entiteta. A popili su i nešto u čašici. Pitala sam kćer i njene prijateljice što je to, a one su mi odgovorili da je to igrica i da bi se i meni svidjela. Stavili su prst na staklo i postavljali pitanja duhu i staklo se pomaknulo. Iako sam ostala vrlo zabrinuta, nisam imala instinkt reći: “ostavi to na miru”. Zapravo, i sama sam bio u isto vrijeme pomalo zaintrigirana i vrlo fascinirana. A budući da u to vrijeme nije išlo dobro, i ja sam bila u iskušenju postaviti pitanja tome što su djevojke rekle da su duhovi pokojnika. Djevojke su vidjele moje oklijevanje pa su me umirivale govoreći da će sve proći na križu i da se zato ne moram bojati.

“Staklo se pomaknulo impresivnom snagom”

Michela se u tom trenutku baca te i ona počinje postavljati pitanja navodnim dušama.

Tako sam skupila hrabrosti i preko njih sam počela postavljati pitanja. Isprva sam gledala, ali sam postavljala pitanja preko njih. Staklo je išlo na slova i sastavljanje rečenica koje su mi opisivale sve istinite stvari koje djevojke nisu mogle znati. Nakon što su me nekoliko puta pitali želim li i ja pokušati, polako, svladavajući strah od opasnosti, prihvatila sam i spustila prst. Staklo se pomaknulo impresivnom snagom, svi entiteti su mi rekli lijepe stvari. Prvi koji su se očitovali rekli su da su duše mojih djedova i da me vole. Onda je stigla druga duša koja mi je rekla da je on dijete koje sam izgubila u osmom mjesecu trudnoće i čak mi je zamjerila što ga nisam otišla posjetiti na groblje nakon toga sam otišla tamo noseći cvijeće i moleći se za njega.”

Michela počinje sama izvoditi seanse

Žena je godinama bila daleko od vjere, rijetko je išla u crkvu osjećajući se gotovo nelagodno. Nakon prvog puta s kćeri i njezinim prijateljicama, Michela počinje sama raditi seanse. Iskustvo daje ženi dobrobit daleko od svijeta i problema. Ali ubrzo se nađe zatvorena.

U to vrijeme nisam bila u crkvi, da, kao dijete, ali nakon udaje nisam puno išla, u crkvu sam išla vrlo rijetko. Nakon tog početnog iskustva počela sam sama raditi seanse. Jednog dana oni za koje sam vjerovala da su duše mrtvih rekli su mi da trebam posegnuti za olovkom ako sam želila brže odgovore. Pa sam uzela olovku i do mene su došli uznemirujući automatski zapisi. Jednostavno sam stavila olovku na papir i svaki put pisala drugačijim rukopisom. To me počelo sve više fascinirati jer me opuštalo, kao da su mi davali sedativ, bili su to trenuci u kojima sam se povlačila iz svijeta i činilo mi se da više nemam nikakvih problema. Bilo je to kao poništenje. To me je dovelo do toga da želim to raditi sve više i više, jer kada sam to radila osjećao sam se dobro, a kada to nisam radila osjećala sam se loše.

“Nisam više bila sama”

Počinju prve smetnje: poteškoće sa spavanjem, opsesivne i ponavljajuće misli, strah, nedostatak kontrole.

“Postupno više nisam vladala sobom, nisam više mogla spavati noću, živila sam samo za to, a počela sam se i bojati. Jer kad sam jednog dana zamolila taj entitet da mi nacrta nešto što mu se sviđa, moja ruka je nenamjerno počela crtati lica i užasne oblike (…) sljedeći put kad je nacrtao lica pola ljudskog, a pola životinjskog oblika, to je bio trenutak kada sam konačno odlučila da se više ne prepustim tom entitetu i da se nametnem svojom voljom da ga se riješim.”

Izbor za prekid seansi i borbu s vragom

Odabir prekida seanse oslobađa strašne posljedice. Noću je vodila iscrpljujuću borbu sa zlim koji je pokušava zadaviti. Živjela je u neprestanoj slabosti, više nije mogla osjećati ništa dobro.

“Nakon te moje odluke počinju mi ​​se događati čudne stvari, kao da me nešto zgrabilo i ne pušta me. Odjednom sam osjetila kako dolazi mračna i opresivna prisutnost i trenutak kasnije me je obuzela i slomila. Bila sam bolesna cijeli dan. Nisam više osjećala ljubav, niti sam mogla plakati i osjećala sam rastući bijes.”

Molitva, sakramenti pa onda egzorcist

Michela živi dvije užasne godine, obitelj je podijeljena. Ali jednog dana, zahvaljujući prijateljstvu, prati je svećenik koji je kasnije šalje egzorcistu. Tamo je žena konačno malo po malo oslobođena.

“Sve je to trajalo par godina tijekom kojih me muž napustio, a kćeri su se razišle. Na kraju me moj prijatelj uputio na svećenika koji me je vodio na putu ustrajne molitve, sakramenata, klanjanja Presvetom Sakramentu. Taj isti svećenik, uvjeren u određenom trenutku u potrebu egzorcizama poslao me egzorcistu i tijekom egzorcizma ta se prisutnost po prvi put očitovala jasno i sa svom svojom okrutnošću i bahatošću.”

“Želila bih sve upozoriti”

“Ono što joj je danas na srcu je upozoriti ljude na spiritizam, koji nije nevina razonoda, već način da se đavo pusti u život.
Sada, zahvaljujući pomoći egzorcista i duhovnom putovanju na kojem sam, uistinu upoznala Gospodina, posvetila sam mu cijeli svoj život i on mi vadi trn po trn i osjećam se kao da sam skinila s droge. Ovim svojim svjedočanstvom želim sve upozoriti: spiritizam nije igra, to je vrlo ozbiljna stvar preko koje ti vrag prvo može uzeti dušu, a zatim tijelo.

it.aleteia.

Prethodni članakArthur iz Amerike čudesno ozdravio od raka na Križevcu: ‘Plačući smo molili i rak je samo nestao’
Sljedeći članakZapisi svetih o kraju svijeta: ‘Što će se više približavati kraj, to će se više Sotonin mrak širiti Zemljom’