OVAKO POBJEĐUJU SVETI Ovo je posljednji čin svećenika prije nego što je živ spaljen u Nigeriji

foto: biskupija Minna

Užasan događaj uznemirio je kršćane diljem svijeta. Dana 15. siječnja 2023. otac Isaac Achi ubijen je u napadu razbojnika na njegovu župu.

Otac Isaac je živ izgorio u plamenu koji je podmetnut u njegov župni dom. Njegov pomoćnik otac Collins Omeh nekim čudom uspio je preživjeti, iako s metkom u leđima. Još uvijek nije poznat identitet napadača.

Posljednji čin svećenika prije nego što je živ spaljen u Nigeriji

Međutim, nigerijski svećenik, otac Ugochukwu Ugwoke, dao je dirljivo svjedočanstvo o posljednjem činu koji je otac Isaac izveo prije nego što je umro.

U tweetu je otac Ugochukwu rekao: “Posmrtni ostaci oca Isaaca Achịa, katoličkog svećenika kojeg su prošle nedjelje ubili teroristi u Minni, bit će pokopani ovog petka.”

Zatim je nastavio: “Kad je župni dvor bio napadnut, otac Isaac i njegov koadjutor ponudili su jedan drugome sakrament ispovijedi prije nego što je otac Isaac zamolio oca Collinsa da bježi.” Otac Coollins je nakon ispovijedi pobjegao te je ranjen, a otac Isaac je izgorio u kući svojega Oca obilježen sakramentom milosrđa.

Molimo za progonjene kršćane! Slava ti i hvala Gospodine!

Otac James: ‘Gledate jasan znak Isusova dolaska!’ Objavljeni pomalo zastrašujući podaci o progonu kršćana, nešto se događa!

 

Prethodni članakPočinje moćna devetnica Gospi Bezgrešnog Srca: Čudesna pobožnost u Italiji nastala po krvavim suzama iz Međugorja
Sljedeći članakMAĐARSKI NADBISKUP UZNEMIREN PROGOVORIO: ‘Žele uništiti kršćansku Europu, žele zbaciti Krista’