Roditelji 15 godina molili za svog mentalno bolesnog sina, danas je potpuno zdrav i svjedoči: ‘Isus je jedini izvor mira na Zemlji’

Graham je ime mladog muškarca, sina Lore i Michaela Cotton kojem je kao djetetu dijagnosticiran ADHD, a s 10 godina obolio je je i od Aspergovog sindroma, bipolarnog poremećaja i depresije.

Posljedično, kao dječak počeo se drogirati, ponajviše pušiti marihuanu, ali i rezati se po tijelu, a sve kako bi izbjegao nepodnošljive osjećaje tjeskobe koji su ga užasavali.

Bio je u bolnici za mentalno oboljele zbog psihoza i psihičkih slomova. Palio je požare u kući te udario svog oca u glavu zbog čega je bio i u zatvoru. Dvije godine, ili je bio u zatvoru, ili u psihijatrijskoj bolnici na teškim lijekovima.

Obitelj je počela snažno moliti za svog sina. Molitva koju je njegova majka neprestano ponavljala Bogu glasila je: ‘Bože, daj Grahamu da Te osjeti’.

Godinama se činilo kao da Bog ‘ne čuje molitve’. Mladić je neprestano doživljavao slomove i završavao u bolnici. Obitelj je s velikom vjerom nastavljala moliti vapeći Bogu za milost.

“Jedne večeri rekla sam Bogu:on je Tvoj i uvijek je bio Tvoj. Jako ga želim ići spasiti, ali znam da si me Ti ovdje doveo s razlogom i uklonio s njegova puta. I trebam vjerovati u to. Molim te pomozi mi da ga pustim i da Tebe pustim da učiniš što je potrebno za njega”, nakon čega je zaspala.

Dva je tjedna kasnije dobila poziv od Grahama, rekao joj je: “Mama, sve sam izgubio, ali sam upoznao Boga.” Od tog dana sve se promijenilo. Graham je sad potpuno ozdravljen. Nisu mu potrebne ni tablete ni droga, izliječen je od svih mentalnih bolesti i u sebi nosi potpuni mir.

Svjedoči da se jednog dana dok je s jednim društvom putovao u grad znakovitog naziva, Sacramento, u vlaku susreo s vizijom pakla, te kako mu se potom obratio sam Gospodin.

Kaže da nije vidio pakao kao mjesto gdje Bog muči ljude, nego kao mjesto gdje ljudi završavaju svojom voljom. To ga je duboko potreslo.

Nadalje, govori da mu je Bog pokazao kako bi mu život izgledao da Ga On sad izliječi ili da ostane na putu kojim je krenuo.

Dao mu je izbor i Graham je odlučio biti zdrav s Gospodinom

Svjedoči da ga je u tom trenutku izbora prelila takva količina ljubavi da mu je društvo koje je bilo  reklo mu da se makne. Odjednom, nisu ga mogli podnijeti, a ljubav je u njemu samo rasla. Kao i mir.

‘Isus je jedini izvor mira’, svjedoči Graham koji danas potpuno zdrav svjedoči Božje milosrđe svijetu i daje nadu brojnim oboljelima.

Njegova majka kaže kako se sve dogodilo u trenutku kad je doista srcem pustila svog sina Bogu u ruke i odlučila mu vjerovati. Oduševljeni su, radosni i zahvalni jer kako kažu: “Bog je uslišao sve naše molitve, ne kad smo mi to željeli, nego je točno znao kada u koje vrijeme može dobit Grahamovo srce”.

Poručili su roditeljima svijeta da nikad ne odustaju od molitve:

KOJE SLAVLJE NA NEBU I NA ZEMLJI! Čovjek kršten s 93 godine: Njegova je supruga za njega molila 67 godina

Prethodni članakPapa Franjo: ‘Biti homoseksualac je grijeh, ali ne i zločin, primite ih u Crkvu’
Sljedeći članakOvo je prestrašno, katolici u šoku! Madonna brutalno ismijala Bezgrešno Srce Marijino: Izmolimo molitvu zadovoljštine