SNIMILI SV. CHARBELA? Žena iz Australije tvrdi da je po blagoslovu redovnika ozdravila od raka: ‘Pogledajte sliku, to je on’!

foto: flickr

U Libanonu je jedna Talijanka iz Australije čula za svetog Charbela Makhloufa u Libanonu i odlučila da želi otići sa svojim libanonskim prijateljem i sinom posjetiti njegovo svetište. Ova se priča proširila svijetom zbog fotografije koja je tamo nastala.

Ova Australka bolovala je od raka, pa je odlučila posjetiti svetište Saint Charbel Makhlouf kako bi pronašla čudo.

Kad su došli do Crkve u Libanonu, primijetili su da su sva vrata pod ključem – Crkva je bila zatvorena. Dok su se ona i njezin sin vraćali do auta, svećenik je prošao pokraj njih i gospođa ga je upitala je li crkva otvorena, a on je odgovorio: “Kako vam mogu pomoći?” ispričala mu je svoju nevolju, govoreći mu kako je došla čak iz Australije, a sve zato što želi je ozdraviti tako što će se prikazati svetom Charbelu Makhloufu, mističnom libanonskom čudotvorcu.

Nastavila je kako bi voljela dobiti blagoslov od svećenika, ako on nema ništa protiv i svećenik se složio.

Gospođa je zamolila svog sina da ju slika, kada je svećenik blagoslivlja. Zatim je zahvalila svećeniku, vratila se u auto i otišla.

Dok su se vozili natrag u hotel, ona i njezin prijatelj Libanonac odlučili su pregledati fotografije koje je snimio njezin sin.

Prolazeći kroz njih, shvatili su da je svećenik na slici zapravo sveti Charbel.

To je čudo!

Kad se vratila u Australiju, otišla je u bolnicu, ponovno napravila neke pretrage i rezultat je ovoga puta bio negativan – više nema rak.

Njezina ju je vjera spasila, a sv. Charbel ponovno obilazi svijet svojim moćnim zagovaračkim sposobnostima.

Prethodni članakMoli moćnu devetnicu sv. Mihaelu, anđelu posljednjeg vremena: ‘Čak i da đavao želi uništiti arhanđela, Mihael pobjeđuje’
Sljedeći članakPreko svećenika čovječanstvu! Gospa: Trčite u zaklon, stiže najpogubnija epidemija koja nosi bolest i smrt tolikim dušama