Anna je čula alarmantne riječi Isusa! Otkrio istinu o Gospi i onima koji se njoj utječu: ‘Ovako ćete preživjeti kataklizmu koja dolazi’

foto: pXhere

Poljakinja Anna Dambska rođena je u Varšavi 1923. godine, u duboko katoličkoj obitelji, a umrla je 2007. godine.

Služila je u pokretu otpora u Poljskoj pod njemačkom okupacijom tijekom Drugog svjetskog rata kao časnica za vezu i medicinska sestra. A onda ju je uhvatila sovjetska tajna policija i odvela u logore za prisilni rad.
Dobila je dar da čuje Božji glas koji joj je priopćio brojne poruke.

A pod pseudonimom “Anna” objavila je nekoliko knjiga, pod duhovnim vodstvom isusovačkog svećenika Jana Siega, koji je bio profesor socijalne etike na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove i na Papinskoj teološkoj akademiji u Krakovu.

Poruke koje su Anni dali Blažena Djevica i Isus Krist, govore o otvaranju povijesnog razdoblja za čovječanstvo, obilježenog velikim pročišćenjem; vriemenu katastrofa, gdje će učinkovita zaštita biti staviti se pod Marijin plašt.

Između 1980-ih i 1990-ih primala je poruke da su najavljena vremena pročišćenja pred nama. I da nas Djevica poziva da se usredotočimo na djela milosrđa i mira.

Rekla joj je: “Ovo su moja posljednja upozorenja.” A otkrila je i nešto što oni otvorenih očiju već percipiraju “dječice, čini se da i ako ste u srži oluje, nećete znati da ste u njoj.”

Isus joj je dalje rekao: “Blizu je vrijeme svjetskog kaosa. Budite jaki u Meni i vjerujte u riječi Moje Majke.
Ne dajte se isprovocirati jer vas neprestano vode u napast”. I definirao je trenutak u kojem se nalazimo rekavši: “Nije dan posljednjeg suda, nego vrijeme u kojem će se suditi cijelim narodima.”

Također nas je upozorio, da se “borba ne odvija samo u svijetu materije, “sada je neprijatelj otvoreno i hrabro ustao protiv Božjih zakona, želeći uništiti Njegove svete planove. Čovječanstvo je pred vratima pakla, sotona ga smatra svojim plijenom. Ali dokle god postoji povjerenje u Boga, postoji i nada.

I prije ovih događaja Gospodin joj je rekao “Ja ću biti tvoj štit i tvoja stijena. Ne boj se ako sam ja s tobom, nitko te neće preplašiti i učiniti ti ništa”.

Isus se također usredotočio na pomoć svoje Majke Marije: „Dao sam vam Majku i želim da svi upoznaju njezinu ljubav. U današnje vrijeme potrebna vam je Marijina majčinska zaštita kao nikada prije.

“U ovoj prijetnji koja te čeka želim da osjetiš snagu Njene ljubavi, Njenu brigu za tvoju egzistenciju, Njenu nježnost, jer one se temelje na Božjoj snazi ​​koja je nepobjediva i kojom te štiti od opasnosti, kao Kraljica i ujedno kao najbrižnija Majka”.

„Njoj je povjeren ovaj posao jer čovječanstvo treba mnogo ljubavi i majčinskog zagovora, nikad više nego danas.“

I definirao je Njenu ulogu zagovornice pred božanskom pravdom, “nitko vas ne voli više od moje Majke, i nitko ne može učinkovitije umiriti Božju pravdu zagovarajući za vas s toliko žara i uvjerenja kao Ona”.

„Uzdajte se u Mariju i njoj se povjerite, jer nitko ne može s više pouzdanja od nje tražiti milosrđe Božje prema vama.“

“Ona će učiniti da na Zemlji bude mir.”

U ovoj Isusovoj katehezi možemo spoznati da On o svojoj majci govori s neizmjernom ljubavlju.

Predstavlja je kao Kraljicu neba i zemlje i kao Gospu koja svojim zagovorom upravlja srcem Božjim, dajući slavu čovječanstvu i bivajući mu nada.

Također poziva na povjerenje u Njene metode: u šutnju, poniznost i vodstvo.

Jer “sam nećeš ustrajati protiv svijeta, ali s njom i pod njezinom rukom ništa te ne može uništiti”.

I kaže, “tada ćeš neprijatelju biti nedodirljiv i Ona će te štititi od kataklizmi i užasa”.

I utvrđuje put kojim će zlo biti uništeno, kaže „ne oponašajte svijet, ne borite se protiv njega njegovim oružjem: ohološću, mržnjom, prezirom i lažima. Ova sredstva će donijeti uništenje sotoninim slugama i robovima.”

I dodaoo je da “svijet sam sebe uništava, a baklja gnjeva i sljepila već pali divovske lomače, u kojima će spaliti civilizacija bez Boga, bez ljubavi, bez samilosti i bez stida”.

Prethodni članakČudo u Missouriju, redovnice u šoku! Tijelo njihove utemeljiteljice pronađeno neraspadnuto: Znak je ono po čemu je poznata
Sljedeći članakProročansko iščekivanje drma Izrael: Besprijekorne crvene junice za hramsku ceremoniju uskoro postaju punoljetne: Izgradnja trećeg hrama i dolazak ‘Mesije’