‘Arkanđeo će se pojaviti na nebu, ali on će biti sin zla’: Upozorenja tajanstvenog redovnika iz Bavarske

foto: pxHere

Sve do tri tisuće godina, kada će biti potop zvijezda ispisana su proročanstva tajanstvenog redovnika koji je živio u Bavarskoj, za vrijeme vladavine Alberta V od Wittelsbacha, bavarskog vojvode, u 16. stoljeću.

Rukopis

Prije listanja proročanskih redaka koji se tiču ​​naših godina, radi njihove vjerodostojnosti potrebno je spomenuti povijest njihova objavljivanja. Postojao je rukopis s proročanskim porukama, ali je izgubljen početkom 19. stoljeća, kaže Renzo Baschera, autor nekoliko tekstova o proročanstvima.

U knjižnici u Kölnu

Pola stoljeća kasnije neki su papiri pronađeni u Francuskoj, a bilješke u knjižnici u Kölnu. Godine 1938., voljom – tako se čini – nekih nacističkih vođa, ili čak samog Hitlera, pokušalo se ući u trag drugim proročanstvima.

Hitler

Zadatak da ih pronađe u najrazličitijim arhivima povjeren je Ludwigu Birzeru , znanstveniku iz Berlina, koji je, međutim, nakon što ih je pronašao, njima manipulirao tako da odgovaraju slici kojom se Hitler namjeravao predstaviti svijetu.

Proročanstva počinju iznova iz godine u godinu

Verzija koju imamo predstavljena je raščlanjena po godinama, tako da pokrivaju golem raspon ljudske povijesti. Ali, upozorava Renzo Baschera, “bilo bi dobro razmotriti poruku u širem obliku, odnosno izvan ovih podjela po godinama”. A to je zato što se proročke vizije gotovo nikad ne odnose na točno zemaljsko vrijeme.

Ali, zanimljivo je vidjeti što je ovaj redovnik prorekao za naše godine:

“Ulica je uronjena u noć. Muškarčeva su ramena bijela kao golubovi. ‘Sin zla’ ustaje iz zemlje potučen tisućama generacija. Ovo će biti zastavonoša Crnog princa. To će biti ono što će potresti maslinu. Došlo je vrijeme kuge. Arkanđeo će se pojaviti na nebu, ali on će biti ‘sin zla’. Svjetlost će se pojaviti na nebu, ali to će biti Crni Princ. Zelene zastave će trijumfirati na vjetru, a Cainov nož će biti očišćen u zastavi koja će imati boju mlijeka i sunca. Plašt Crnog Princa bit će raširen nad ribarskim selom i riba će postati zmija, a zmija će biti zaklana pred nogama Svetog Nikole.”

“Zapaljena šuma će potonuti u majčinu utrobu i plameni jezici će se uzdići do olujnih oblaka. Kao znak će biti drhtavica koja se vijuga zemljom i ruši sela i gradove. Crnog princa riječ je val koji guta brod; to je grom koji lomi hrast. Gdje mu peta prođe cvjetovi pucaju i trava žuti. Sinovi će dizati noževe na očeve i očevi na djecu. Barbarski narodi će zauzeti gradove, a civilizirani narodi otići će u šumu. Zemlje proroka bit će neplodne za mnoge generacije. Ali pšenica više ne služi za prehranu Evine jadne djece. Na istoku će zeleni ljudi izgraditi jazbinu, gdje će veliki Princ noći pasti i biti vezan konopcima, kao što se to radi sa šakalima. Tada će se nebesa okrenuti naopako.”

Naše godine

Donosimo predviđanja koja se tiču ​​desetljeća nakon 2000. Oni predviđaju da će prva polovica stoljeća biti vrlo teška, zbog borbe za opstanak na planetu:

Od 2011. do 2020.: desetljeće ludila;

od 2021. do 2030.: desetljeće prilagodbe;

od 2031. do 2040.: desetljeće oporavka.

2042.

2042., prema proročanstvima bavarskog, bit će godina preobrazbe, makar krvlju koja će biti krštena “novim čovjekom “. Tada će, prema njemu započeti “Trijumfi”, ” istinska osvajanja Duha”: doba koje će trajati do 2500.

Pad

Zatim pad. Vrijeme će isteći “na dan anđela prvog punog mjeseca 3000-ih, kada će smrt kišiti s neba na razderanu utrobu zemlje”.

Izvor: Aleteia.

Prethodni članakSvećenika prati 350 tisuća ljudi! Tako jednostavno raskrinkava zlo, upozorava na magiju, sotonu, a ovo govori o kletvama
Sljedeći članakPilot iz Kanade vidio Isusa! Kroz suze govori o Njegovoj ljubavi: Impresivno svjedočanstvo koje je odjeknulo svijetom