‘Čovječanstvo ide prema propasti, molite da se ovo dogodi’: Novo upozorenje, poruku iz Međugorja dijele milijuni

foto: flickr

Svakog 25. u mjesecu vidjelica Marija Pavlović Lunetti prima, po njenim riječima poruku Gospe, Kraljice mira iz Međugorja za cijelo čovječanstvo a koja se čeka, prevodi i prenosi milijunima ljudi.

Prva poruka ove godine čovječanstvu pomalo uznemiruje. Gospa jasno ukazuje da je čovjek odbacio Boga i da čovječanstvo ide prema propasti. Dodaje, budućnost je na raskrižju i upućuje na skori Trijumf Marijina Bezgrešnog Srca kojeg je najavila u Fatimi.

Ovo je poruka:

„Draga djeco! Molite se sa mnom za mir jer sotona želi rat i mržnju u srcima i narodima.

Zato molite i žrtvujte vaše dane postom i pokorom da vam Bog da mir. Budućnost je na raskrižju, jer moderni čovjek ne želi Boga. Zato čovječanstvo ide prema propasti.

Vi ste, dječice, moja nada. Molite se sa mnom kako bi se ostvarilo ono što sam započela u Fatimi i ovdje. Molite i svjedočite mir u vašem okružju i budite ljudi mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

POJAVIO SE VELIKI ZNAK NA NEBU: Svećenik: Jasan znak da živimo u središtu Apokalipse

 

Prethodni članak‘Da, to je Djevica’! Vizualni dokaz Djevice Marije bez presedana: Vidjeli su je milijuni, fotografirali je, a dogodila su se silna ozdravljenja!
Sljedeći članakPapa vrisnuo na njemački ‘raskol’ u Crkvi: ‘Beskorisni ste, elitistički i opasni! Kad se ideologija uvuče, Duh Sveti odlazi’