Isus se obratio jednoj ženi i dao joj poruku za svijet: ‘Morate pomoći ljudima, požuriti da se otkrije utočište prije isteka vremena’

foto: public domain

Predstavljamo ulomke iz spisa Alicje Lenczewske (1934. – 2012.) – mističarke iz Poljske, s darom razgovora s Isusom.

Kroz nju Krist prenosi svakome od nas poruku za posljednja vremena.

“Vaša je misija svjedočiti me. Radite to uvijek. Potražite takve mogućnosti i stvorite ih. Morate pomoći ljudima. I morate se požuriti da ih na vrijeme dobijete prije nego što im istekne vrijeme. Prije nego što istekne vrijeme dano ovom svijetu. Ovo je vrijeme kratko. Jako kratko…”

S Marijom do pobjede

“Prevladati će Bezgrješno Srce moje majke. Ona je Majka Crkve koja je uvijek sveta bez obzira na grijehe i izdaje mnoge djece Crkve. Ja sam svetost Crkve, Moji apostoli, Moje odane sluge, koji su u žrtvi mučeništva temelj i zid i strop Moga Hrama. U njoj sam živ i istinit i u njoj kroz svoje sluge njegujem svoju djecu, obnavljam život i vodim ih u Očev dom.

Put do spasenja vodi kroz čišćenje sotonskog otrova od izvornog grijeha svijeta i svakog djeteta ove zemlje. Dogodit će se čišćenje koje će na vidjelo iznijeti Božju istinu laži djece tame, a svaki će čovjek, prema vlastitoj volji, suočen s ovom Istinom morati izabrati ili Kraljevstvo Moga Oca ili se dati za vječnost ocu laži. I svijet će biti oslobođen paukove mreže Velike bludnice, Crkve Antikrista i onih koji su joj služili među Mojom djecom. Marija je ona preko koje preporod moje Crkve prolazi tako da zasija punim sjajem Božje svetosti. Sadašnje vrijeme traži od djece herojsku istinu, vjeru, nadu i ljubav. Moramo prepoznati znakove vremena u svjetlu molitve i Božje riječi i ispuniti pozive Moje Majke i pozive Mog voljenog sluge Ivana Pavla II, te moliti i pokajati se u namjeri da spasim Moju izgubljenu djecu.

Krunica je arka spasenja

Danas, kao nekada nad Jeruzalemom, Isus plače nad cijelim svijetom. Kako je plakao zbog Sodome i Gomore, od kojih je današnji svijet inferioran. Kao i u prošlosti, Bog je spasio ljude koji su mu bili vjerni i nisu se oskvrnili grijehom, tako i sada želi spasiti one koji čuvaju Njegovu ljubav. Ono što je arka bila za Noinu obitelj, što je bilo spasenje Lota koji napušta grad da izbjegne pogibelj, danas je krunica.
Krunica izgovorena s Marijom pred Milosrdnim Isusovim Srcem spas je poput arke za vašu dušu i duše onih koje želite spasiti od bujice zla koja je preplavila svijet. Krunica će vas odvesti dalje od onoga što treba spaliti, tako da zli više neće moći uništavati ljudske ove duše stvorene za svetost u Bogu.

Prethodni članakČetiri čudesna susreta anđela čuvara s Benediktom XVI: Dva su se dogodila kad je bio dijete
Sljedeći članakLiječnik tvrdi da se u Bibliji nalaze lijekovi za sve bolesti, samo treba čitati