KOJI ZNAK, ALELUJA! Srušen spomenik ‘Novog svjetskog poretka’ na kojem su ispisane 10 zapovijedi, ne Božjih

foto: flickr

U srijedu su stigle vijesti da je tajanstveni spomenik imena “Georgia Guidestones” uništen u eksploziji.

Istražni ured Georgije objavio je video nadzorne kamere u potrazi za odgovornima za podmetanje eksplozije na spomeniku Georgia Guidestones, za koji sada kažu da je potpuno srušen zbog “sigurnosnih razloga”.

Ogromna granitna turistička atrakcija u Elbertonu – za koju država kaže da je poznata kao “američki Stonehenge” – oštećena je rano u srijedu nakon što su “nepoznate osobe aktivirale eksplozivnu napravu”, navodi agencija.

“Iz sigurnosnih razloga, struktura je u potpunosti srušena”, rekao je kasnije istražni ured Georgije objavljujući video snimke na kojima se vidi eksplozija i srebrni automobil kako bježi s mjesta događaja, piše Fox News. 

Turistička web stranica Georgije kaže da spomenik “prikazuje poruku od 10 dijelova koja zagovara očuvanje čovječanstva i budućih generacija na 12 jezika”, a prva zapovijed koja glasi: “Održavaj čovječanstvo ispod populacije od 500 milijuna kako bi se održao balans s prirodom”, desetlječima uzbunjuje javnost diljem svijeta jer ukazuje na očitu depopulaciju.

Zbog toga je misteriozni spomenik od svog postavljanja ubrzo proglašen ‘sotonskim spomenikom’ koji prikazuje deset zapovjedi Novog svjetskog poretka koji će pokoriti čovječanstvo. Ti zaključci naravno spadaju u domenu – teorije zavjere – a nastale su upravo iz razloga što autor spomenika nije poznat odnosno, ne zna se tko je izgradio “Georgia Guidestones”.

Poruke i poravnavanje s nebeskim tijelima

Naime, u lipnju 1979., dvorski dobro odjeven muškarac koji je sebe nazivao “Robert C. Christian” ušao je u udaljeni grad Elberton – devedeset milja istočno od Atlante – s ekscentričnim zahtjevom. Uloživši 10.000 dolara kao predujam, želio je niz granitnih spomenika podignutih izvan grada u formaciji, poput Stonehengea.

Njegovo pravo ime nije bilo Christian i odbio je identificirati malu skupinu za koju je rekao da predstavlja, dolazeći svaki put iz druge zračne luke i nikad ne šaljući korespondenciju s istog mjesta. Projekt grupe uključivao je četiri granitna megalita “plave piramide” koji su sa svojih devetnaest stopa zapravo bili viši od onih u Stonehengeu, nadvišeni vrhom poput krova. Kamenje je bilo postavljeno u izvrsnom astronomskom dizajnu s okruglim otvorima i prorezom tako da sunce izlazi kroz njih na ekvinocij ili solsticij, dok je zvijezda Sjevernjača uvijek vidljiva kroz jedan položaj, a u podne svakog dana sunce zrači kroz otvor koji osvjetljava dan u godini na središnjem stupcu.

Iako je riječ o naizvrsnijem projektu u povijesti Elbertona, koji je svjetska “prijestolnica granita” upravo zbog tog preciznog poravnavanja s astronomskim tijelima, ono što je uzbunilo i očaralo s druge strane sve jesu poruke zapisane na osam svjetskih jezika: engleskom, španjolskom, kineskom, ruskom, hindiju, arapskom, hebrejskom i svahiliju.

Poruke su sljedeće:

1.Održavaj čovječanstvo ispod populacije od 500 milijuna kako bi se održao balans s prirodom,
2. Mudro usmjeravaj reprodukciju poboljšavajući fizičke karakteristike i različitosti,
3.Ujedini čovječanstvo u novom živom jeziku,
4.Vladaj strašću, vjerom, tradicijom i svim stvarima odmjereno i razumno,
5.Zaštiti ljude i narode poštenim zakonima i pravednim sudovima,
6.Dopusti svakom narodu da sam sobom upravlja, a međusobne razmirice neka rješavaju na svjetskom sudu,
7.Izbjegavaj sitničave zakone i nepotrebna pravila,
8.Neka osobna prava budu uravnotežena s društvenim dužnostima,
9.Cijeni istinu, ljepotu i ljubav, tražeći sklad s beskonačnim,
10.Ne budi rak Zemlje, ostavi prostora prirodi.
Na spomeniku stoji zapisano još i ovo: “Neka ovo bude putokaz za eru razuma.” Ovo je pak zapisano na sanskrtu, egipatskim hijeroglifima, klinastom babilonskom pismu te na klasičnom grčkom.

Atrakcija je ponovno privukla pozornost u svibnju kada je Kandiss Taylor, republikanska kandidatkinja za guvernerku, ustvrdila da je kamenje sotonsko i da je njihovo uništavanje dio njezine platforme, prema Associated Pressu. “Bog je sam Bog. On može učiniti SVE što poželi. To uključuje i obaranje Sotonskih kamenova vodiča”, tvitao je Taylor u srijedu. Od četvrtka, motiv eksplozije – i tko je odgovoran za štetu – nije bio odmah jasan.

Christian, za kojeg se sada vjeruje da je preminuo, rekao je da je bio glasnogovornik “male skupine ljudi koji vjeruju u Boga i zemlju koji žele podići spomenik kako bi na neki način pomogli poboljšati ovaj svijet i ljude ovog svijeta”, navodi se u knjižici koju je kasnije objavila tvrtka Elberton Granite Finishing Company, a odabrali su Elberton zbog njegove visokokvalitetne stijene i blage klime. Drugi ističu da su neki Indijanci Elberton smatrali središtem svijeta i da je spomenik u skladu s okultnim “ley” linijama (zemljopisne staze koje povezuju pretpovijesne spomenike i za koje neki vjeruju da nose duhovnu moć).

“Vrlo je vjerojatno da čovječanstvo sada posjeduje znanje potrebno za uspostavu učinkovite svjetske vlade”, navodi se u knjižici ove skupine.

“Na neki način to znanje mora biti široko usađeno u svijest cijelog čovječanstva. Vrlo brzo srca naše ljudske obitelji moraju biti dirnuta i zagrijana kako bismo pozdravili globalnu vladavinu razuma. Ulazimo u kritično doba. Pritisci stanovništva uskoro će stvoriti političku i ekonomsku krizu u cijelom svijetu.

To će otežati i ujedno učiniti potrebnijom izgradnju racionalnog svjetskog društva. Kriza koja se približava može učiniti da čovječanstvo bude spremno prihvatiti sustav svjetskog prava koji će naglašavati odgovornost pojedinačnih nacija u upravljanju unutarnjim poslovima i koji će im pomoći u mirnom upravljanju vanjskim trvenjima.

“Mi, sponzori Georgia Guidestones, mala smo skupina Amerikanaca koji žele usmjeriti pozornost na probleme koji su ključni za sadašnju nevolju čovječanstva. Odlučili smo ostati anonimni kako bismo izbjegli rasprave i prepirke koje bi mogle zbuniti naše značenje i koje bi mogle odgoditi razmatranje naših misli.

“Nebeski poredak kamenja simbolizira potrebu čovječanstva da bude u skladu s vanjskim principima koji se očituju u našoj vlastitoj prirodi i svemiru oko nas. Moramo živjeti u skladu s beskonačnim.

“Ne ispovijedamo nikakvo božansko nadahnuće osim onoga što se može pronaći u svim ljudskim umovima,” piše dalje u knjižici.

Neki su spekulirali da lažno ime RC Christian igra na “rimokatolike”, ali uvjerljiviji su oni koji tvrde da postoji veza između ovog imena i čovjeka s istim inicijalima “Rose Cross”, skraćenica za “Rosicrucianism” – što je drevna škola misli a podaci o toj skupini sežu u prvo stoljeće (drugi nešto kasnije, do drevnih Druida, koji su također povezani sa Stonehengeom).

Uglavnom teorija je doista mnogo. Iako su desetljećima bili tema razgovora mnogih ljudi, ushićenih globalista i prestravljenih kršćana on je srušen od strane, do sada nepoznatog počinitelja.

Zanimljivo, u svibnju je Kandiss Taylor, bivša republikanska kandidatkinja za guvernerku, ustvrdila da je kamenje sotonsko i da je njihovo uništavanje dio njezina programa, prema Associated Pressu, a povezala je kamenje i sa sotonskim obožavanjem i ‘ljudskim žrtvovanjem’.

“Bog je sam Bog. On može učiniti SVE što poželi. To uključuje i obaranje Sotonskih kamenova vodiča”, tvitala je Taylor u srijedu nakon rušenja.

Prethodni članakZnate li zašto su Benedikta XVI zvali ‘zeleni papa’?
Sljedeći članakSuosnivač sotonističkog kulta svjedoči o potezu kršćanke koji ga je slomio: ‘Vidio sam Krista’