KRVAVI MJESEC U BIBLIJI ZNAK JE KRAJA Kršćani u Americi uznemireni: Prorokuju tektonske promjene, žetvu i kraj svijeta

krvavi mjesec

Potpuna pomrčina Mjeseca ili “krvavi Mjesec” bila je na nebu preko noći, neposredno prije finalnog glasanja tijekom izbora u Americi. Rijedak događaj potaknuo je brojne kršćane i crkvene vođe da potraže bilo kakvo proročansko značenje u ovim burnim vremenima.

Pomrčina Mjeseca nastaje kada se sunce, mjesec i zemlja poravnaju, u biti blokirajući sunčeve zrake da se odbijaju od mjeseca. Tijekom takve pomrčine, Mjesec je gotovo u potpunosti zaklonjen, dopuštajući da se vidi samo mala količina sunčeve svjetlosti. Te oštre zrake daju mjesecu narančastu ili “krvavo crvenu” nijansu.

Krvavi mjeseci u Bibliji

Kako je CBN News izvijestio, u samom početku Svaranja nebeskih tijela Bog je rekao da su svjetlila na nebu znaci vremena: U Postanku 1, 13 Gospodin kaže: “I reče Bog: Neka budu svjetlila na svodu nebeskom da luče dan od noći, da budu znaci blagdanima, danima i godinama”.

Nadalje “krvavi mjesec” je predskazan u Bibliji u knjizi Joela 2:31: “Sunce će se pretvoriti u tamu, a mjesec u krv, prije nego što dođe veliki i strašni dan Gospodnji .”

Također u Djelima apostolskim 2:20: “Sunce će se pretvoriti u tamu, a mjesec u krv, prije nego dođe veliki i slavni dan Gospodnji.”

A knjiga Otkrivenja 6:12 navodi slično proročanstvo koje se odnosi na kraj: “I vidjeh kad otvori šesti pečat, i gle, nasta veliki potres, i sunce posta crno kao kostrijet, i mjesec posta kao krv.”

Svi stihovi govore o tome da mjesec postaje krvavo crven kao nebeski znak dok se posljednja vremena brzo približavaju. Iako nitko sa sigurnošću ne zna na koji se događaj ti stihovi odnose, slike stvorene pomrčiname Sunca i Mjeseca često dovode do pitanja o njihovom potencijalnom biblijskom značaju.

Brojni događaji “Krvavog Mjeseca” dogodili su se kroz povijest otkad su ti odlomci napisani, ali neki vjeruju da je proročanstvo o Krvavom Mjesecu jednako relevantno kao i uvijek. Neki propovjednici u Americi ističu veliki broj pomrčina Krvavog Mjeseca posljednjih godina kao samo jedan od mnogih znakova da se kraj svijeta približava.

I ovaj nadolazeći krvavi mjesec nije ništa drugačiji. Neki crkveni čelnici i pastori kažu da vrijeme ovogodišnje pomrčine Mjeseca ima proročki značaj zbog povezanosti s izborima u Izraelu i u SAD-u.

Iako se fenomen pomrčine Mjeseca događa povremeno, Hank Kunneman, pastor crkve Lord of Hosts u Nebraski, kaže da se ova posebna pojava slaže s “događajima u Božjem kalendaru”.

Kunneman je također potaknuo vjernike koji gledaju izbore da vjeruju Bogu bez obzira na sve. “Bit će stvari koje će biti osporavane, neosporene i opovrgnute, ali mogu vam jamčiti da je ovo početak američkog buđenja”, dodao je.

Tijekom godina, kršćanski vođe poput pastora Johna Hageeja isticali su kako vjeruju da su krvavi mjeseci posebno značajni u vezi s događajima u Izraelu. A Kunneman je zaključio dodavši da posljednji izbori u Izraelu, koji nagovještavaju povratak Benjamina Netanyahua na mjesto premijera, znače da se Bog kreće cijelim svijetom.

“To je znak velikih stvari koje dolaze za Zemlju”, rekao je. “To je žetva, to je reformacija, to je preporod. Bit će to nova era, koja će imati nova lica i ljude koji će ustati i vratiti nadu u ovu zemlju i donijeti budućnost za našu djecu.”

Vjernicima je savjetovao da govore u vjeri i da ne sumnjaju da Bog može preokrenuti stvari. “Vaše riječi imaju snagu i trebate koristiti svoju vjeru”, rekao je Kunneman. “Dobar je Gospodin i vječna je milost njegova.”

Prethodni članakKao mladić sanjao je tri dana isti san! Čudesna priča o izgradnji svetišta svetom Mihaelu u Brazilu
Sljedeći članakČasna sestra iz Slovačke primila poruku Djevice Marije: Tko samo jednom izmoli ovu molitvu, opečatio je život za vječnost u raju