Nove poruke s neba koje bi trebali znati, što god da se dogodi: ‘Sprema se veliki udar na Euharistiju’

foto: flickr

Poruke koje je primio brazilski vidioc Pedro Regis u siječnju 2023. godine upozoravaju da je čovječanstvo unutar velike duhovne bitke te da će doći do napada na Euharistiju i sakrament ispovijedi, zbog čega bi tu milost trebali iskoristiti sada.

Predru Regisu, objavljuje se, prema njegovim riječima, Kraljica Mira, primjetite, istog naziva kao i ona međugorska što je zanimljivo jer ova ukazanja nisu povezana.

Dana 28. siječnja 2023. Gospa, Kraljica mira mu je poručila:

Draga djeco, ohrabrite se i svjedočite za Isusa. Vi živite u vremenu boli, a ja sam došla s neba da vam pomognem. Slušaj me. Nemojte se obeshrabriti svojim poteškoćama. Uzdaj se u Gospodina i bit ćeš pobjednik. Iskreno se pokajte za svoje grijehe. Moj Isus vas čeka raširenih ruku. Pristupite ispovjedaonici i tražite milosrđe moga Isusa po sakramentu ispovijedi. Ispovijed i euharistija: velika akcija neprijatelja bit će protiv ovih sakramenata. Patim zbog onoga što te čeka. Dajte mi svoje ruke i odvest ću vas svome Sinu Isusu. Hrabrost! Što god se dogodilo, ne odstupite od istine. Ovo je poruka koju vam danas dajem u ime Presvetog Trojstva. Hvala vam što ste mi omogućili da vas još jednom ovdje okupim. Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. Amen. Budite u miru.

A dva dana prije, 26. siječnja 2023. primio je sljedeću poruku:

Draga djeco, moj Isus vas voli i puno očekuje od vas. Ne dopustite da vas bilo što ili bilo tko udalji od puta koji sam vam ukazala. Nemojte se obeshrabriti. Živite u vremenu velike duhovne bitke i Gospodin vas treba. Plan neprijatelja je da vas odvedu od istine. Oni će napadati Euharistiju kako bi vas obeshrabrili i odveli od istine. Budite pažljivi. Moj Isus je prisutan u Euharistiji u Tijelu, Krvi, Duši i Božanstvu. Ne dopustite đavlu da vas prevari i da vam uzme ovu istinu o kojoj se ne može pregovarati. Što god se dogodilo, ostanite pri nauku pravog Učiteljstva Crkve mog Isusa. Ovo je poruka koju vam danas dajem u ime Presvetog Trojstva. Hvala vam što ste mi omogućili da vas još jednom ovdje okupim. Blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen. Budite u miru.

Više o ukazanjima Pedru Regisu, niže;

Brazilac prima poruke upozorenja o Papi Franji i udaru na Crkvu: ‘Molite za Papu, dolazi čas velike bitke’

 

Prethodni članak‘Vidio sam Isusa, on me vratio’: Kao dječak je umro i bio raju, zaprepastio pričom o ljudima koje je tamo vidio
Sljedeći članakMolimo zajedno čudesnu devetnicu Gospi Lurdskoj: Mariji Bezgrešnoj iz ukazanja koje je protreslo svijet objavom i čudesima