Otac Blount imao otkrivenje velike tame koja dolazi! ‘Stiže najveće doba u ljudskoj povijesti’

foto: YT/flickr

Svećenik i egzorcist te voditelj službe ozdravljenja vlč. James Blount iz nadbiskupije Atlanta nedavno je imao, kako sam svjedoči, viziju Blažene Djevice Marije na nebu. Kazao je da je doživio tri vizije isti dan, a koje su ga zapanjile. Dvije iste vizije dogodile su se iznad crkve, a treća iznad doma katoličke obitelji gdje je kasnije krenuo na ručak. “Imao sam radost vidjeti ju, govori i dodaje da ju je vidio kako se penje visoko u iznad Crkve. Bila je prilično velika, jer sam ja bio ovdje dolje na zemlji ”, nastavlja Blount.

“U osnovi sam vidio Marijin torzo od struka do tjemena. Prilično je lijepa.

“Ali, Gospa je nešto držala u rukama. Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput koluta nečega u njezinim rukama.

Dok sam ju gledao, ona se okrenula i to nešto u njenim rukama počelo se odmotavati. Tada sam shvatio da je to hrpa materijala – hrpa tkanine. I počelo je izlaziti – izvlačiti joj se iz ruke. Još uvijek je drži, ali ono izvlači iz njenih ruku.

Tada vidim kako spušta tu tkaninu, okreće se i kruži oko svijeta.

Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i vraća se tamo gdje smo bili. Potom je opet zaobišla, i opet i opet kako bi zamotala cijeli svijet u ovu crnu tkaninu.

“Vidio sam ispred sebe izgovorene njene riječi (vidio sam ove riječi u svom duhu): ‘zamračenje’. Tada je cijela vizija nestala,” govori svećenik koji kaže i da ga ta vizija nikako nije uplašila, međutim nije bio siguran što ona znači. Kaže da je prvo pomislio na proroštvo o Tri dana tame, jer je istu viziju imao tri puta, međutim nije bio siguran sve do nedavno kad je objavio video i rekao da je imao otkrivenje po pitanju značenja ove vizije, a u tome su mu pomogli pobožni katolici.

Drugo i treće zamračenje dolazi

Razgovarao sam s divnim katolkinjom koja mi je otkrila: “Znaš oče zar ne mislite da je vaša vizija bila povezana sa zatvaranjem crkva za vrijeme pandemije, a što se dogodilo prvi put u 2 tisuće godina”.

Ljudima je bio zabranjen pristup na fizičku prisutnost bogočovjeka. To je zamračenje jer katolici u cijelom svijetu nisu mogli otići biti sa svojim gospodarom i spasiteljem. Bog nam je dao Euharistiju ne da bude skriven već da bude blago crkve. Naša hrana tada je iznenada nestala a ja sam se odmah sjetio svećenika Oca Piela koji je rekao da bi svijet bez Sunca mogao preživjeti ali, bez Euharistije ne bi. Euharistija je važnija od sunca. Stoga je zamračenje Euharistije bilo prvo zamračenje koje sam vidio.

S obzirom na to da se druga identična vizija dogodila ponovno iznad crkve, otac Blount siguran je da ćemo se naći uskoro pred još jednim zamračenjem iste naravi. Ljudima će biti uzeta Euharistija. Treću viziju iste naravi zamračenja, otac Blount imao je iznad doma pobožne katoličke obitelji, istog tog dana, gdje je pošao na ručak.

Pobožna katolkinja pomogla mu je razjasniti ovo značenje. Za vrijeme prva dva ‘zamračenja’ obitelji su imale, ili će imati mogućnost ipak na neki način sudjelovati u svetoj misi ili klanjanju putem televizije ili interneta. Ali treće zamračenje će se dogoditi tako da više nećemo imati ni tu milost. Doći će potpunog mraka u svijetu i u obiteljima, u našim domovima, upozorava otac Blount.

Na kraju videa on govori:

Braćo i sestre euharistija je izvor i vrh naše katoličke vjere. Do sad smo Euharistiju ignorirali i nepoštivali. Pa čak i vođe ove zemlje primaju javno euharistiju, a u sto vrijeme promiču pogubljenje i ubijanje naše nerođene djece. Mi smo zlorabili euharistiju pa čak i na način na koji se ona slavi. Obezvrijeđena je od strane mnogih svećenika ali i laika, predugo.

Euharistija nije simbol, to je tijelo i krv, duša i božanstvo Bogočovjeka, to je najveći dar koji nam je Gospodin ikada dao, koji je dao svijetu. Zamračenje koje dolazi doći će jer Gospodin povlači Euharistiju koju više ne zaslužujemo ali s nadom da će nas ta glad pokrenuti. U nama se mora roditi nova glad za kruhom života.

Ovo jest kazna ali Bog ne kažnjava ni crkvu ni svijet jer mrzi crkvu i svijet nego suprotno. Crkva i svijet mrze Boga. Njegove kazne su zbog toga iskupljujuće i On se nada da će se nedostatkom Euharistije probuditi u našim srcima nova glad za Bogom. Svijet će tek vidjeti što znači ostati bez Euharistije…u mraku, kaže otac Blount koji najavljuje.

Jednog dana uskoro, prema prorocima i kanoniziranim svecima, cijeli svijet će se klanjati Isus Kristu u Euharistiji. Biblija nam kaže da će svaki jezik proglasiti Isusa Krista, svako koljeno će se prignuti pred Isusom Kristom, cijeli svijet klanjat će se s nama euharistiji a kad Bog ponovno obnovi crkvu to će biti najveće doba u 2000 godina povijesti crkve koje dolazi. To će biti najveće doba u svjetskoj povijesti kad gospodar počevši s velikim upozorenjem probudi cijeli svijet uključujući i one koji se nazivaju ateisti. Aleluja!

Podsjetimo: S obzirom da mnogi vjernici, krštenici nisu svijesni snage Euharistije, to je jedini razlog zbog čega zlo može napredovati i osvajati duše ovog svijeta. Suprotno tome, da svi oni koji se izjašnjavaju katolicima pristupaju Euharistijskom stolu bar nedjeljom, Sotona ne bi mogao ništa protiv čovječanstva jer on ne može djelovati u prisutstvu ove svete krvi. Kako broj onih koji primaju Pričest opada, tako carstvo zla raste. To je nedavno objasnio i otac Elpidios koji je objasnio zastrašujuću stvarnost kojoj danas svjedočimo, a to je Sotonin rat protiv Euharistije.

S obzirom da je Euharistija, odnosno sveta Pričest živi Krist, Sotona je se jako boji i sve svoje napore ulaže u uništenje Euharistije. Otac Elpidios kaže da će se ustoličenje Antikrista dogoditi onda kad Euharistije više ne bude, odnosno, “dok god se Božanska liturgija služi i kršćani se pričešćuju Tijelom i Krvlju Kristovim, Sotona ne može svoje planove sprovesti u djela, ne može nadvladati, ne može preuzeti kontrolu”.

Prethodni članakBiblijska proročanstva sve očitija: Požari udarili Europu! Upozoreni smo da je ‘svijet na rubu uništenja’
Sljedeći članakU ovom ukazanju Gospa je otkrila koja joj je molitva najdraža: Zaboravljeni zaziv koji može promijeniti naš život