Ravnatelj talijanske Radio Marije upravo upozorio vjernike svijeta: Nismo slušali upozorenja Gospe iz Međugorja, evo što će se uskoro dogoditi

foto: slika zaslona/youtube

Dragi prijatelji, govori u svom upozorenju 15. veljače na Radio Mariji Italija, njezin ravnatelj svećenik  Livio Fanzaga, Gospina upozorenja nisu uslišana od strane čovječanstva. Čovječanstvo u cjelini, a posebno zemlje staroga kršćanstva, nastavile su nepokolebljivo u svojoj izdaji kojom su se odrekle vjere i križa, odrekle su se Krista, odrekle su se kršćanstva.

Čak su se i zapadne demokracije tako sekularno strukturirale prema vjeri općenito, a posebno prema kršćanstvu, do te mjere da je Benedikt XVI. napisao da je, iako to ne želi jasno pokazati, cilj eliminirati sve tragove kršćanstva. Trenutno još nisu stigli do progona.

Na djelu je diktatura jedinstvene misli koja je antikršćanska, na djelu je kolonizacija ideologije.

Novom načinu poimanja svijeta i života kumuju vladajuće klase koje imaju sva sredstva komunikacije u svojim rukama i žele svijet u kojem čovjek može činiti što god hoće.

Planovi ovog budućeg svijeta vide znanost kao onu koja će spasiti od smrti i bolesti. Bit će to robotski svijet, robova sa skupinom prosvijećenih koji će trunuti u svojoj duhovnoj i moralnoj truleži, čak i prije fizičke smrti.

No, ovo se neće ostvariri jer je Gospa upozorila da svijet bez Boga nema budućnosti! To je izvjesno ali to je smjer kojim ide čovječanstvo sliježući ramenima na upozorenja Kraljice Mira u Međugorju.

Od vapaja svetog Ivana Pavla II “otvorite vrata Kristu”, do riječi Kraljice mira koja kaže: “čovječanstvo ne želi Boga” postoji zavodljivo djelovanje kneza ovoga svijeta koje je dovelo čovječanstvo do uklanjanja spasenja koje dolazi samo od Krista te sponzorira životni plan koji je plan Sotone a koji, stavlja čovjeka na Božje mjesto. On želi sebe staviti na Božje mjesto. Gospa je, naime, rekla da Sotona vlada.

Ta panorama duhovne smrti je stvarna jer je izdaja vjere jasno vidljiva i opipljiva, toliko je očita da se može vidjeti golim okom u svakodnevnom životu, u nama, u našim obiteljima, u društvu koje nas okružuje.

Događa se radikalno, nepovratno, prijeteće, gnjevno odbacivanje križa iz kojeg dolazi spasenje. To je prava opasnost u koju čovječanstvo ulazi jer se na taj način odvaja od Boga, odbija Božju pomoć, stavlja se u ruke kneza ovoga svijeta.

Neki to rade svjesno, žele sotonu na vlasti. Neki guraju moderni ateizma iza kojeg je neizbježno sotonizam, odnosno krunidba Sotone za kralja svijeta. Njegova je lažna snaga, Bog ga čini zmijom otrovnicom kojoj će Gospa glavu zdrobiti!

Sotona i njegovi sljedbenici će loše završiti. Samo u Bogu je pobjeda!

Blago onima koji su u vjeri stali.
Blago onima koji su ostali vjerni Kristu.
Blago onima koji su se odazvali Gospinom pozivu na obraćenje.
Blago onima koji su dio Marijinih apostola.
Blago onima koji se spremaju za veliki boj.
Blagoslovljeni su oni koji se odupiru zavođenju i privlačnoj sili onoga što nam sotona nudi: novac, moć, bogatstvo, seksualnu izopačenost. Ovim nas stvarima sotona zavodi i uništava.
Blago onima koji izlaze iz močvare.
Blago onima koji se spase pokorom, ispovijedi, žrtvama, molitvom.
Blago onima koji slijede Gospu.

Gospa je ovdje, sa svojim porukama, svojom prisutnošću poziva na obraćenje. Odgovaramo na poziv. Samo nas Isus preko Gospe može spasiti i samo s njom ćemo imati budućnost mira i blagostanja.

Tko vjeruje neka ustraje u vjeri njegujući je molitvom i sakramentima, u miru djece Božje. Tko ne vjeruje treba naše molitve jer čovječanstvo bez Boga je kao svijet bez sunca: smrt je i pustoš.

Očuvajmo nadu, pozdravimo Marijinu prisutnost punu ljubavi, otvorimo srca, svjedočimo, ustrajmo i doći ćemo do cilja mira!

– pomalo uznemirujuće su riječi ovog svećenika u uvodu emisijena njegovom blogu Radio Marije.

‘Čovječanstvo se odlučilo na smrt’: Novu poruku Gospe iz Međugorja čovječanstvu, dijele milijuni

 

(izvor)

Prethodni članakČudo u Francuskoj pokazalo živog Boga: Hostije lebdjele u zraku u spaljenoj Crkvi pred svjedocima
Sljedeći članak‘Zbog okultnog se razboljela’! Fra Ivo Pavić: Okultno može biti uzrok duhovne i tjelesne bolesti