Samo jedan komentar o kukcima u hrani! Je li moguće da je ovo u pozadini?

Sve dok nisam vidjela video  Nicole Kidman, inače bivšu članicu scijentološke sekte i promotoricu kukaca u hrani, gdje iste jede s užitkom nisam obraćala previše pažnju na ovu novu uredbu u kojoj s današnjim danom počinje prodaja kukaca u hrani na europskom tržištu.

Samo mi je nešto palo napamet. Zašto nam dodaju proteine u kruh i ostale namirnice i tko ih je to tražio? Znam, postoje dobrobiti proteina kao takvih međutim otkud tolika briga za proteine u našim tijelima? Kao kad hraniš životinje u toru pa im dodaješ vitamine, minerale i proteine.

Istina je, nitko nas neće prisiliti da jedemo kukce u hrani jer ćemo biti prisiljeni čitati oznake na deklaracijama, međutim u pitanju su i milijuni djece diljem Europe kojima će ti kukci najvjerojatnije biti posluživani po školama i vrtićima. Čovječanstvu će pod zub stići kukci, htjeli mi to ili ne! Bez obzira što ih milijuni do sad jedu, kako kažu, činjenica je i da ih milijarde do sad nisu jele.

No, sve zbog proteina?

E sad, čim svjetske elite na takav način brinu o čovječanstvu nešto je sumnjivo.

Prijateljica mi kaže da je to skrivena poruka Novog svjetskog poretka ljudskom rodu – ‘da vidite gdje vam je mjesto, tretiramo vas kao stoku’. I ja se slažem. Ali ima tu i nešto duhovno. Jer u pozadini je uvijek sve duhovno.

Naime, doista u Božjoj riječi je zapisano da se Ivan Krstitelj pripremajući za dolazak Isusa Krista hranio skakavcima!

Samo ću postaviti pitanje: je li moguće da u svojoj izokrenutoj, dijaboličnoj, izrugivačkoj zbilji, sotona ‘skakavcima’ želi nahraniti čovječanstvo prije dolaska Antikrista?

Blagoslivljajte sve što jedete i pijete. Ne uznemirujte se, jer ovo je tek početak i s kukcima i s dolaskom Antikrista.

Razotkrivanje Antikrista Benedikta XVI: ‘Dva su znaka prepoznavanja, svi koji se protive, bit će izopćeni’

 

Prethodni članak‘Brini se jedino ako ovog nema’: Sveti Franjo Saleški otkriva izvanredni znak Božje ljubavi u našim životima
Sljedeći članakPočinje moćna devetnica Gospi Bezgrešnog Srca: Čudesna pobožnost u Italiji nastala po krvavim suzama iz Međugorja