Žalosna Gospa govori svećeniku: Zašto plačem? Kazna gora od potopa uskoro će stići na ovo jadno čovječanstvo

“Zašto još plačem?

Plačem jer čovječanstvo ne čuje moj majčinski poziv na obraćenje i povratak Gospodinu.

Ono i dalje tvrdoglavo trči putem pobune protiv Boga i njegovog zakona ljubavi.

Boga se otvoreno ne priznaje, vrijeđa ga se i psuje.

Vašu se nebesku Majku javno grdi i ismijava.

Moji se neobični pozivi ne slušaju; znakovima o mojoj beskrajnoj boli ne vjeruje se.

Vaš bližnji nije ljubljen: svaki se dan napada njegov život i njegova dobra.

Čovjek je sve više pokvaren, bezbožan, zao i okrutan.

Kazna gora od potopa uskoro će stići na ovo jadno i izopačeno čovječanstvo.

Sići će vatra s neba i to će biti znak da je Božja pravda već utvrdila trenutak svog velikog očitovanja.

Plačem jer Crkva i dalje ide putem podjele, izgubljene vjere, apostazije i zabluda što se sve više propagiraju i slijede.

Već se ispunja ono što sam prorekla u Fatimi i što sam u trećoj poruci povjerila svojoj maloj kćeri. Dakle, i za Crkvu je došao trenutak velike kušnje, jer će se zao čovjek učvrstiti u njenoj unutrašnjosti i odvratna će postoš ući u sveti Božji Hram.

Plačem jer se veliki broj duša moje djece gubi u paklu.

Plačem jer je malo onih koji prihvaćaju moj poziv na molitvu, naknadu, patnju i prikazivanje.

Plačem jer sam vam govorila i niste me slušali; davala sam vam čudesne znakove i niste mi vjerovali; ukazivala sam vam se snažno i stalno, i niste mi otvorili vrata vaših srdaca.

Barem vi, predragi sinovi posvećeni mom Bezgrješnom Srcu, koji ste maleni ostatak što ga Isus ljubomorno čuva u sigurnom zaklonu svoje božanske ljubavi, čujte i odazovite se na moj žalosni zov, kojeg s ovog mjesta još danas upućujem svim narodima zemlje.

Pripremite se da primite Krista u sjaju njegove slave, jer je već stigao veliki Dan Gospodinov,” rekla je Djevica Marija 15. rujna 1987 godine, svećeniku don Stefanu Gobbiju u Akiti, japanskom svetištu poznatom po kipu Djevice koji je plakao krvavim suzama više od sto puta.

Posljednja poruka Gospe od Akite na koju nismo obraćali pažnju

Godine 1973. 13. listopada, sestra Agnes Sasagawi u Akiti dobila je posljednju poruku od Gospe, vrlo sličnu onoj trećoj tajni Fatime, a to je potvrdio i kardinal Ratzinger koji je rekao da je ova posljednja poruka iz Akite u suštini ista kao treća poruka koju je Gospa rekla u Fatimi. Kardinal Ratzinger je tada bio na čelu kongregacije za nauk vjere.

Djevica Marija je u ovoj poruci rekla sestri Agnes:

„Moja draga kćeri, slušaj dobro što ti imam za reći. Informirat ćeš svog nadređenog. Kao što sam ti rekla, ako se ljudi ne pokaju i ne postanu bolji, Otac će nanijeti užasnu kaznu na cijelo čovječanstvo. To će biti kazna veća od potopa, kakva još nije bila viđena. Vatra će padati s neba i uništit će veliki dio čovječanstva, dobre i zle, ne pošteđujući ni svećenike ni vjernike. Preživjeli će biti toliko opustošeni da će zavidjeti mrtvima. Jedino oružje koje će vam ostat će biti krunica i znak koji će ostaviti moj Sin. Svaki dan recitiraj molitvu krunice. S krunicom moli za papu, biskupe i svećenike. Djelovanje Đavla će prodirati čak i u Crkvu na takav način da će se kardinali suprotstavljati kardinalima i biskupi će biti protiv drugih biskupa. Svećenici koji me časte bit će prezreni i protivit će im se subraća … crkve i oltari bit će opustošeni; Crkva će biti puna onih koji prihvaćaju kompromise i demon će pritisnuti mnogo svećenika i posvećenih duša da ostave službu Božju. Demon će biti posebno neumoljiv protiv duša posvećenih Bogu. Misao na gubljenje toliko mnogo duša je razlog moje tuge. Ako grijesi postanu brojniji i teži, neće više biti oprosta za njih. Hrabro, reci svom nadređenom. On će znati kako potaknuti svakoga od vas da molite i ostvarite djela zadovoljštine. Biskup Ito je taj koji vodi tvoju zajednicu. Moli jako puno molitvu krunice. Ja sam još uvijek u stanju spasiti vas od kazne koja dolazi. Oni koji stave svoje pouzdanje u mene bit će spašeni.“

Izvanredna poruka anđela 2019.

U nedjelju 6. listopada 2019. oko 3. 30 anđeo je vidjelici Akite, sestri Sasagawi koja danas ima 88 godina, nakon 46 godina od posljednje poruke predaje novu, izvanrednu i govori: “Dobro je da ovo svima kažeš: pospite se pepelom i molite pokorničku krunicu svaki dan. A ti moraš postati kao dijete i svaki dan prinositi žrtvu.”

Prethodni članakPredmeti koji mogu biti uzrok prokletstva u obiteljima: A imaju ih milijuni ljudi
Sljedeći članakO Bezgrešna i Žalosna Marijo, zbog nas si bila podno Križa. Ti si u svoje Srce prihvaćala Krv koju je Tvoj Sin prolijevao, trpjela si u Srcu, trnje i čavle koji su ga mučili i primila nas za svoje sinove, daj da ostanemo u tvome slatkom Srcu. Marijo lijepo je s tobom stajati podno Križa, Majko Božja i Majko naša, Odvjetnice grešnika, Posrednice Gospodarice svemira, Učiteljice istine… Slatka Majko nauči nas ljubiti Isusa, nasljedovati njegove kreposti, njega koji je Učitelj na Križu, i pobudi u nama gorljivost da utažimo žeđ našega Spasitelja koji je žedan duša. Žalosna Majko, pomozi nam da se penjemo putem Kalvarije, između Isusa koji nosi Križ i Tebe koja ga slijediš, da tako prispijemo na sveto brdo Božje. Marijo Majko naša daj da zagrlimo Križ, da živimo sjedinjeni u tvom Srcu. Amen