Gospodine, Tvoja Riječ je kao kiša koja u blagoslov odijeva zemlju. Natapa je da se oplodi i ozeleni. Sjeme može niknuti i dati novi život. Ovog jutra poklanjam ti molitvu koja se kao nježna biljka rađa u meni. Daruješ mi svoju Riječ. Ona dolazi k meni i ne vraća se bez ploda. Neka dođe, primam je otvorena srca. Neka u mom životu Tvoja Riječ učini ono što ti hoćeš i obistini ono zbog čega je šalješ. Zašutjet ću i neću govoriti. Ti ćeš uslišati moju molitvu. Ne zbog mnoštva mojih riječi, nego zbog svoje dobrote. Ti si moj Otac i znaš što mi je potrebno i prije nego te zamolim. Jer Ti si naš Otac na nebesima i Tvoje je ime sveto. Oče sveti, daruj mi danas snage da oprostim i da molim za oproštenje. I otkrit ću bogatstvo Tvoga milosrđa.

Gospodine, Tvoja Riječ je kao kiša koja u blagoslov odijeva zemlju. Natapa je da se oplodi i ozeleni. Sjeme može niknuti i dati novi život. Ovog jutra poklanjam ti molitvu koja se kao nježna biljka rađa u meni.

Daruješ mi svoju Riječ. Ona dolazi k meni i ne vraća se bez ploda. Neka dođe, primam je otvorena srca. Neka u mom životu Tvoja Riječ učini ono što ti hoćeš i obistini ono zbog čega je šalješ.

Zašutjet ću i neću govoriti. Ti ćeš uslišati moju molitvu. Ne zbog mnoštva mojih riječi, nego zbog svoje dobrote. Ti si moj Otac i znaš što mi je potrebno i prije nego te zamolim. Jer Ti si naš Otac na nebesima i Tvoje je ime sveto.

Oče sveti, daruj mi danas snage da oprostim i da molim za oproštenje. I otkrit ću bogatstvo Tvoga milosrđa.

Prethodni članakZdravstvene dobrobiti posta su goleme, ali ljudi obilja ne mogu prestati jesti
Sljedeći članak“Doista, ako vi otpustite ljudima njihove prijestupke, otpustit će i vama Otac vaš nebeski.” (Mt 6, 15)