Ozdravila od raka po prehrani i savjetima svete Hildegard: ‘Vratila mi se radost, opet sam potpuno zdrava’

foto: flickr

Višnja Bartolović  popularizirala je učiteljstvo sv. Hildegard iz Bingena u Hrvatskoj. Osim brojnih seminara na kojima se dijele savjeti i recepti svete Hildegarde, a koje organizira diljem Hrvatske, Bartolović je prevela i knjigu njemačkog liječnika Wigharda Strehlowa pod nazivom ‘Sv. Hildegarda i hrana kao lijek’, a koja je riznica duhovnog i tjelesnog zdravlja za sve ljude.

Na Facebook stranici posvećenoj ovoj svetici objavila je svjedočanstvo ozdravljenja koje prenosimo u cijelosti.

“Dragi svi! Želim s Vama podijeliti jedno svjedočanstvo o izlječenju, koje je objavljeno u okružnici Društva prijatelja sv. Hildegarde (br. 117). Evo što piše pacijentica oboljela od karcinoma koja je odlučila potražiti pomoć u medicini sv. Hildegarde:

„Imala sam karcinom debelog crijeva s metastazama na jetri te je moje zdravstveno stanje sa stajališta školske medicine bilo neizlječivo. Nakon dolaska u jednu ordinaciju u kojoj se primjenjuje Hildegardina medicina, prešla sam na prehranu baziranu na piru, voću i povrću, sukladno savjetima sv. Hildegarde.

Ova prehrana mi je vratila snagu, a sa snagom mi se vratila radost, a s radošću je došlo i zdravlje. Opet sam potpuno zdrava.“ Možemo samo dodati: Hvala Bogu!”

Pročitajte intervju s  Višnjom Bartolović:

‘Jagode, breskve, šljive, poriluk ljudi ne bi smjeli jesti, a ono što jedemo može pospješiti grijehe’

Prethodni članak‘Pripremite svijet, dolazi dan gnjeva Gospodnjeg, ne boj se’: Moćne poruke koje je sv. Faustini ostavila Gospa!
Sljedeći članak‘Vidjela sam Djevicu Mariju, ponavljala je ovu rečenicu’: Vidjelica iz Kibeha otrkiva zašto Gospa dolazi