U Brazilu se dogodilo ukazanje svetog Josipa: Izdiktirao molitvu posvete obitelji u opasnim vremenima: ‘Obećavam vam ove tri milosti’

foto: pixabay

Od 1991. Larissa Baptista prima poruke od Isusa, Marije i Josipa u Manausu u Brazilu. Fenomen se javlja u obliku unutarnjeg govora koji se naziva lokucija, kad moli.

Dana 27. kolovoza 2018. te je vizije i poruke odobrio nadbiskup Sergio Eduardo Castriani iz Manausa.

Larissa Baptista je psihologinja i učiteljica, udana i majka djeteta. Potječe iz katoličke obitelji i ima tri brata. Djevica Marija u ovim ukazanjima kroz obiteljski život želi pokazati vrijednost i ljubav koju ima za sve obitelji diljem svijeta. A Larissa je u misiji prenijeti poruke Majke Božje obiteljima.

Djevica nas preko nje moli da često molimo za sve malene na svijetu. U molitvenoj skupini Gospe od Milosti prvi put čula je riječi Isusa, 1991. godine.

“Ja sam, ne boj se. Smiri svoje srce, u mojim si rukama, uživaj u ovim trenucima milosti. Otići ćeš odavde sa zadatkom da svojoj braći ispričaš što si vidjela.”

Slušajući Gospodina, osjetila je potrebu priopćiti svoja viđenja i riječi svima koji su bili tamo. Tada je Bog od njega zahtijevao život potpunog predanja: “Potpuno se prepusti meni kako bih ti mogao napraviti tu dragocjenu novu čašu koju sam ti obećao. Kćeri, daj da te obojim u boju koju želim.”

Gospa joj je između ostalih poruka predstavila svoj plan;”Bit ćeš dio najtežeg dijela Mog plana, ali i najdragocjenijeg.” Gospa je mislila na plan obraćenja za cijelo čovječanstvo.

Gospa i Isus su u više navrata izrazili želju da obitelji budu svetište ljubavi, gdje će se Božja riječ upoznati i živjeti.

Tražili su da jedan dan u mjesecu obitelji izgrade svetište.

Gospa joj govori:  “ugasi na jedan dan televiziju i posveti se Bogu, vidjet ćeš kako je lako živjeti za Boga. Taj dan treba obilježiti kao dan molitve za svoju obitelj, gdje god bili, ostanite zajedno u molitvi.”

U tim ukazanjima sveti Josip ima važnije mjesto nego u ostalima, pa čak i u raznim porukama Isus i Marija upućuju na njega.

Josip joj u porukama otkriva: “Primio sam od Boga u ranoj mladosti milost mudrosti koja nadilazi najmudrije na Zemlji. Dar koji je Bog priopćio meni da ga i ja mogu priopćiti Crkvi.
Njegujte tu nevinost koju nose djeca i vidjet ćete Boga”.

I govorio je o vrlinama koje je Bog usadio u njega.

Prva velika vrlina koju mi ​​je Bog usadio bila je čistoća. Čistoća je prekrila moje srce kao dijete na neobičan način kakav nikada nije viđen na Zemlji. “Druga je bila radost koja je ispunila moje srce jer sam, budući da sam bio potpuno od Boga, učinio Nebo svojim užitkom od najranije dobi.” “I treći, sveti strah Božji, moje srce kuca samo da Bogu ugodi i počasti. Uključen sam u otajstvo Boga i njegovih želja. Strah Božji siguran je izvor spasenja.”

I Isus joj govori o svetom Josipu pa kaže: “Kćeri Moja, želim ti otkriti posebnost onih koji se predaju mom zemaljskom ocu, Josipu.

Obećajem svima onima koji se posvete Josipu da će imati mudrost koju neće dobiti drugi koji mu se ne povjere s povjerenjem.

“Ja, budući da sam Bog, podvrgao sam se njegovim učenjima kako bih pokazao da je ovo siguran put za dolazak u raj. Sveti Josip je snažna prisutnost u ovim opasnim vremenima.
Veliku zahvalnost dobit ćete samo ako ju tražite kroz njegovo očinsko srce”

I sveti  Josip joj je rekao koje su to milosti koje se daju čovječanstvu svaki put kad se oda počast njegovom srcu,

Prva: “Nikada neću prestati slušati i ako je Božja volja, pomoći ću onima koji me mole kroz moje čisto srce.”

Druga, “Oni će biti jaki u nevoljama i ja ću ih braniti čistoćom svoje nevinosti; sve one koji me zovu kroz moje djetinje srce.”

Treća: “Moje djetinje srce siguran je izvor spasenja, jer u sebi nosim spasenje, a to je Krist.”

Sveti Josip je također izdiktirao Larissi molitvu Posvete Njemu preko koje se mogu dobiti njegove milosti.

Molitva posvete i način posvete

“Želim vam pokazati učinkovitu formulu kako da mi se posvete moja djeca”.

Ovo posvećenje mora biti učinjeno kroz razmišljanje tri dana o moje tri radosti:

1. Radost koju sam imao kad sam saznao da Marija rađa Sina Božjega i da ću ga zato imati u naručju

2. Radost koju sam osjetio kad sam ga vidio povijenog u pelene u mojim očinskim rukama.

3. Radost što ga pronalazim nakon tri dana usamljene i okrutne potrage.

Neka razmišljaju o ovim mojim radostima i neka mole. Nakon tri uzastopna dana, posvetite se mom srcu ovom molitvom.”

Molite ovako: 

O slavni sveti Josipe, ljubezni Oče djeteta Boga. Dajem ti, danas i uvijek, svoj život i sve što mu pripada. Čuvaj moje tijelo da nikada ne izgubi svoju djetinju čistoću, čuvaj moje uši, moje oči i moja usta  kako bi vječno sačuvali svoju nevinost u svim djelima.

Čuvaj me od protivnika moje duše da se mogu sačuvati i u vjeri ustrajati. Iznad svega, sveti Josipe, uzmi moje srce k sebi i ja ću održati svoju nevinost da dosegnem nebo.

Sveti Josipe, Isusov oče i moj prijatelju, čuvaj me.

U ovim porukama se također, kao i u drugim ukazanjima spominju progoni koje će Crkva uskoro proći, ratovi, podjele u kleru, prirodna i druga uništenja ali Gospa u jednoj poruci ohrabruje pa kaže: “Dolazim vam reći da će na kraju Moje Bezgrješno Srce trijumfirati nad tamom, koja je tu samo da vas plaši.” 

Prve riječi koje je mali Isus izrekao svetom Josipu su čudo! Iz spisa Marije Agredske, mističarke

 

Prethodni članakO strašnom uništenju koje bi po proroštvu Fatime moglo udariti Zemlju govorio je Benedikt XVI: ‘Moglo bi se dogoditi ako ne odgovorimo na Majčin poziv’
Sljedeći članak‘Sotona je stvaran, pakao je stvaran’! Zapanjujuća priča Jeffa koji je imao ukazanje sotone: ‘Otkupila me Kristova krv’