Veliki znak na blagdan Bezgrešnog Začeća: Snimili hostiju koja pulsira, gori, krvari

Čudo se dogodilo se u Betaniji, u Venezueli, 8. prosinca 1991. (Blagdan Bezgrešnog začeća) tijekom slavlja svete mise u ponoć.

Svećenik, otac Otty Ossa Aristiza, betanski kapelan, upravo je završio posvetu, razlomio je veliku hostiju na četiri dijela i uzeo jedan dio hostije za sebe, a preostale dijelove stavio na tanjur na oltaru.

Kad je spustio pogled na preostalu Hostiju, na svoje čuđenje vidio je kako iz nje izlazi crvena tvar koju je opisao kao da je izbijala iz rane. Stavio je Hostiju u kalež i stavio je u Tabernakul do 6 sati ujutro sljedećeg jutra.

Kad ju je ponovno pogledao, još je krvarila, pa ju je stavio u monstrancu i uzeo da pokaže ljudima na misi. Očevici su vidjeli kako Hostija krvari i krv se nakuplja na dnu Monstrance. Neki su to snimali.

Savjetovao se sa biskupom Ricardom iz Los Tequesa, koji je dao testirati Hostiju u Caracasu. Rečeno mu je da je crvena tvar zapravo ljudska krv. Nakon toga, čudotvorna Hostija je izložena u samostanu augustinskih redovnica u Los Tequesu na čuvanje, klanjanje i posjete hodočasnicima.

Daniel Sanford iz New Jerseya putovao je u Betaniju u Venezueli od 12. do 15. 11. 1998 . na hodočašće s organiziranom molitvenom grupom iz.

Dana 13.11.98., u sklopu hodočašća, otišli su vidjeti krvareću hostiju iz Betanije u kapelu časnih sestara augustinki u Los Tequesu.

“Naš duhovni upravitelj, otac Mazzarella, služio je dnevnu misu. Kad smo završili, otvorio je vrata Tabernakula u kojem je bila Hostija koja krvari. Hostija je bila u plamenu, krvarila, a u središtu Hostije bilo je pulsirajuće srce koje je krvarilo. Grupa je ovo gledala nekih 30-ak sekundi, a onda se hostija vratila u normalu.!

Međutim, Daniel je uspio snimiti ovo čudo! “Odmah sam premotao film i pustio ga natrag svim prisutnima, uključujući časne sestre, vodiča i vozača autobusa, a snimka je otkrila Hostiju baš onakvu kakvu sam ja vidio: onu koja gori, krvari i srce koje pulsira u sredini! Kaseta je poslana biskupu Los Tequesa, tražeći njegov savjet što učiniti s videom koji sam dobio.

Kad sam razgovarao s njim, obavijestio sam ga da ću strogo poslušati njegove savjete i nadao se da ono čemu sam svjedočio nije samo moj um koji me izigrava. Njegov odgovor je bio da “možete prevariti um, ali kamera snima samo ono što vidi!”.

Snimka je i danas dostupna youtube, a hostija koja krvari prošla je niz znanstvenih eksperimenata i testiranja.

Ove analize su podržale sljedeće zaključke: Hostija je pravo Tijelo. Krv je prava Krv. Tijelo i Krv pripadaju ljudskoj vrsti. Meso se sastoji od mišićnog tkiva srca. Tijelo je “SRCE” kompletno u svojoj bitnoj strukturi.
Tijelo i Krv imaju istu krvnu grupu: AB (krvna grupa identična onoj koju je prof. Baima Bollone otkrio u Svetom Torinskom platnu i koja je otkrivena u mnogim drugom euharistijskim čudima).

U krvi su pronađeni proteini u istim normalnim omjerima (procentualno) kao što se nalaze u sero-proteičkom sastavu svježe normalne krvi. U krvi su pronađeni i ovi minerali: kloridi, fosfor, magnezij, kalij, natrij i kalcij.

Što nam govori ovo čudo na blagdan Bezgrešnog Začeća? Upozorava nas da moramo zaživjeti istinu među nama. Djevica Marija nije bezgrešna radi same sebe. Ona je očuvana kako bi u savršenoj milosti pod srcem mogla nositi, a onda i čovječanstvu dati Boga. Boga koji je živio umro teškom smrću pa uskrsnuo i ostaje s nama do svršetka. Kako? Kroz Euharistiju u kojoj nas čeka na svim oltarima svijeta.

Prethodni članakČudo kod Empela: Kako je Bezgrešno Začeće spasilo vojnike u boju
Sljedeći članakGovori danas mom srcu, Gospodine, i pomozi mi da Ti se predam. Učini me poput onih pastira, poslušnim Tvojem pozivu. Ostavljajući brige po strani, Tebi ih sve predajem. Okruži me svojom prisutnošću, Gospodine, čeznem čuti Tvoj glas. Očisti moj um od bezbrojnih briga. Uspori me ovog adventa, neka ne žurim. Usred zabava i planiranja, želim osjetiti Tvoju tišinu. Ovog Božića, Isuse, dođi u jaslice moga srca. Uđi u moju dušu kao što si ušao u Betlehem, donoseći mir svakom dijelu mog bića. Prebivaj u meni i oko mene, dok svaki dan otkrivam Tvoju prisutnost. Čuvaj me blizu Sebe, Gospodine. Molim se u Tvoje divno Ime. Amen.