‘Vidio sam Isusa, on me vratio’: Kao dječak je umro i bio raju, zaprepastio pričom o ljudima koje je tamo vidio

Sve je počelo u nedjelju ujutro 1997. – Julie Kemp, njezin suprug Andy i mladi Landon (8 godina) vozili su se kući iz crkve kada je vozilo hitne pomoći koje se vraćalo u svoju stanicu udarilo njihov automobil na raskrižju. Otac Andy je odmah umro. Spasioci su stabilizirali Julie, ali isprva nisu shvatili da se u automobilu nalazi treći putnik i to dijete.

“Nisu mogli vidjeti njegovo tijelo zbog štete koja je nastala na vozačevoj strani automobila, a Landon je sjedio iza svog oca”, kaže Julie. “A kad su vidjeli Landonovu cipelu, bilo je potrebno dublje potražiti njegovo tijelo. Kad su izvukli Landona iz stražnjeg dijela automobila, nije disao. I svi su odmah počeli raditi na njemu kako bi ga vratili.”

Landon je reanimiran i prebačen u medicinski centar u Carolini. Umro je još dva puta toga dana i oba puta je vraćen u život. Liječnici Julie nisu davali puno nade da će preživjeti.

“Rekli su mi da ako poživi, ​​što nije bilo izgledno, ali da ako poživi, ​​da će biti kao beba da neće znati ni hodati, ni govoriti, ni jesti zbog oštećenja mozga”, kaže majka Julie. “Bila sam tako očajna da sam pristala i na to. Učinila bih sve u tom trenutku samo da ga imam. On je bio sve što sam imala.”

Na sprovodu svog muža, Julie se prisjeća da se osjećala napuštenom od Boga.

Ona kaže: “Bila sam jako razočarana, slomljenog srca. I dok sjedim na sprovodu, nerviram Boga. Ne razumijem zašto se to dogodilo. Ne razumijem zašto nije poslao anđele da nas zaštite. Ali već u sljedećem dahu ja mu se molim snažno, više nego što sam se ikada u životu molila da Landon preživi.”

Landon je pretrpio veliku ozljedu glave tijekom nesreće i ostao je u komi.

“Priključen je na sve vrste strojeva kako bi ga održali na životu”, kaže Julie. “I nema nikakvih znakova. Nema ničeg dobrog ili lošeg. Oni ne vide da se nešto događa. Stalno sam se molila samo da otvori oči.”

Nakon dva tjedna u komi, Landon je otvorio oči. Na opće čuđenje, nije uopće imao oštećenje mozga. Nikakvo. I liječnici su bili zapanjeni. Ali usred svoje radosti, Julie je znala da mora reći Landonu da mu je tata poginuo u nesreći.

Julie se prisjeća: “Imao je ožiljke na licu. A glava mu je bila puna ozljeda. I nisam ga željela više povrijediti. Pa sam pitala Landona, rekla sam, ‘Landone, znaš li gdje ti je tata ?’ A on mi je rekao: ‘Da, znam gdje je. Vidio sam ga na nebu’.”

Desetljeća su prošla od nesreće, ali Landon se još uvijek jasno sjeća svojih nevjerojatnih iskustava u raju.

Kaže: “Sjećam se da sam mogao vidjeti svog tatu i njegovog prijatelja Olana Palmera koji je preminuo manje od mjesec dana prije njega, također u prometnoj nesreći, i Olanova sina Neila Palmera koji je umro godinama prije .. I bilo je smiješno jer se sjećam da smo svi stajali kao na trgu. Nikada nitko od nas nije progovorio ni riječ jedno drugome, nego smo jednostavno svi stajali ondje i bili radosni.”

Julie kaže: “Pogledao me i rekao: ‘Oh mama, usput, zaboravio sam ti reći. Vidio sam i tvoje drugo dvoje djece.’ I samo sam ga pogledala jer nisam bila sigurna o čemu govori. Ali imala sam dva pobačaja prije nego što se Landon rodio. I on ih je vidio na nebu. Nikad to nismo dijelili s Landonom. On nije znao da smo izgubili dvoje djece prije njega.”

Landon se prisjeća : “Znao sam da su oni moja braća i sestre iako mi nitko nikada nije rekao za njih. U raju, pretpostavljam da znaš — znaš svoje ili znaš tko su svi.”

Kaže da je svaki put kad je umro imao drugačije iskustvo na nebu. Tijekom trećeg puta, kaže da je susreo Isusa i da mu je dana misija.

On dalje svjedoči: “Bilo je to gotovo kao pretpremijera filma u kojem možete vidjeti samo određene djeliće stvari. Isus mi je došao i rekao mi da se moram vratiti na zemlju i biti dobar kršćanin i da moram govoriti drugima o Njemu.”

Julie kaže: “Nisam razumjela te 1997., zašto Bog nije poslao anđela. Ali znam da su tamo bili anđeli. I znam da smo bili zaštićeni i živimo ono za što je Njegov plan nas. Umjesto da ostanemo zaglavljen u tuzi ili umjesto da ostanem ljuta na Njega, uspjeli smo pomoći drugima da ne odustanu i da zadrže svoju vjeru na svom putu tuge.”

Landon kaže: “Samo želim da ljudi shvate da je Isus stvaran, da postoji nebo, postoje anđeli. I da slijede Njegovu riječ i Bibliju, i da im život na kraju postaje bolji.”

Julie kaže: “Veliki je blagoslov što mogu gledati svoje dijete kako govori drugima o Isusu. On je uvijek voljan drugima dati do znanja da postoji raj. Jer on je bio tamo.”

“Znam da to radim za Isusa”, kaže Landon. “Znam da je On stvaran. Znam da su anđeli tamo. Znam da postoji nebo. Vidio sam Isusa. Znam da je on tamo. Zamolio me je da to učinim i ovo je ono što danas radim.”

Svjedočenje za CBN NEWS

MOLILI SU DAN I NOĆ I DOGODILO SE ČUDO: Djevojčica se utopila, umrla, vidjela raj i Isusa!

Prethodni članakIzvanredna fotografija oduševila ljude diljem svijeta! Biskup zamolio beskućnika za blagoslov: ‘U njemu je Krist’
Sljedeći članakNove poruke s neba koje bi trebali znati, što god da se dogodi: ‘Sprema se veliki udar na Euharistiju’