Šokantno svjedočanstvo poznate voditeljice! ‘Sanjala sam Marlyn Monroe u vatri čistilišta: Otkriveno mi je zašto je tamo završila’

Katolička zagovornica života i televizijska voditeljica EWTN Español Patricia Sandoval pojavila se u nezavisnom podcastu ‘Uniquely Mary’ kako bi podijelila nevjerojatno svjedočanstvo.

Sandoval je poznata u katoličkom svijetu jer je doživjela nevjerojatno obraćenje koje je odjeknulo svijetom.

Naime, nakon bijega iz obiteljskog doma, nakon tri pobačaja i rada za ‘Planned Parenthood'(klinike za abortuse) gdje je asistirala brojnim abortusima, velike ovisnosti o drogama i beskućništva jedan dan u potpunom očaju na cesti susrela je Isusa i u trenutku se njen život posve promijenio i danas je jedan od najvećih svjedoka izvanredne Božje milosti i ljubavi, na svjetskoj sceni. (više ovdje)

No, njeno svjedočanstvo o dušama u čistilištu koje je podjelila je doista potresno.

Svjedoči da je prije 15-ak godina razvila duboku pobožnost prema dušama u čistilištu.

Svjedoči da im je nudila pričesti i patnje, molila krunice i darivala novac za mise u čast svetih duša u čistilištu.

“U meni je nastala velika strast prema dušama u čistilištu. Željela sam pomoći koliko sam mogla”, rekla je.

“Jedne sam noći sanjala san. Vjerujem da je to bilo Božje otkrivenje”, rekla je Sandoval.

“Sanjala sam Marilyn Monroe u samim dubinama čistilišta. Mogla sam vidjeti u ovom snu da je bila na vrlo niskoj razini čistilišta.

Vjerojatno bih mogla reći da je to bila razina koja je bila vrlo blizu pakla, a vidjela sam je kako vrišti u ovoj vatri. Slike su bile crno-bijele. U ovom snu nisam vidjela boju.”

“Vidjela sam je kako vrišti i čula sam glas Boga Oca kako govori: ‘Spasio sam je za dlaku. Imao sam sažaljenja i milosti prema njoj zbog njezina djetinjstva. Ona je bila rezultat svih njezinih rana iz djetinjstva.”

“Mogla sam osjetiti bol Boga Oca zbog boli ove duše koja je toliko patila.”

Sandoval nastavlja s drugim dijelom sna.

“Scena se promijenila – bilo je kao da mi je Bog pokazao zašto je ona tamo”, kaže Sandoval.

“Bilo je to 30-ih ili 40-ih. Vidjela sam Marilyn Monroe kako ulazi na zabavu – nešto poput kabarea. Nosila je bijelu haljinu…opet je sve bilo crno-bijelo.”

“Dok je ulazila u ovo slavlje, Isus je hodao iza nje. Sjedila je za stolom s grupom prijatelja”, objašnjava.

“Isus je sjedio iza nje, a za stolom do nje bila su dva bračna para. Odjednom, Marilyn Monroe pogleda te parove i počne očijukati s muževima. Mogla sam vidjeti požudu i blud, i dok je očijukala s tim oženjenim muškarcima, vidjela sam Isusa kako razočarano saginje glavu.”

“Mogla sam vidjeti u snu da bi Marilyn Monroe uvijek tražila ljubav na pogrešnim mjestima i da bi tražila ljubav sa svim tipovima muškaraca i nijednom se nije okrenula da pogleda Isusa.”

Sandoval objašnjava da joj je Bog Otac tada rekao da prikaže mise za Monroe. Na kraju je to učinila, ali pod imenom “Norma Jeane Baker”, njenim pravim imenom.

Prethodni članakOtac James razotkriva podvale ovog vremena: Niste svjesni užasa koji se događa u pozadini svijeta
Sljedeći članakSvetac o molitvi koja baš uvijek izlijeva snažan blagoslov na nas: ‘Ne može biti neuzvraćena’