Dođi, Duše Sveti, izlij na nas bujice svoje milosti i stvori nove Duhove u svojoj Crkvi, u svojim biskupima, svećenicima, redovnicima i redovnicama, vjernicima i nevjernicima, grešnicima i svima nama, u svim narodima svijeta, u svim rasama, klasama i staležima! Potresi nas svojim božanskim vihorom, očisti nas od svakoga grijeha i zablude i od svega zla! Raspali nas svojim ognjem! Učini da gorimo i izgaramo Tvojom ljubavlju! Stvori od nas nove ljude, stvori u nama novo srce i nov duh! Nauči nas da shvatimo da je Bog sve, sva naša sreća i radost, da je u Njemu naša sadašnjost i budućnost i naša vječnost. Dođi k nama i preobrazi nas, obrati nas, spasi nas, pomiri nas, složi nas, posveti nas! Nauči nas da budemo potpuno Kristovi, potpuno Tvoji, potpuno Božji, po zagovoru i posredovanju, pod vodstvom i zaštitom Bezgrešne Djevice, Tvoje prečiste Zaručnice, Isusove i naše Majke Marije.

Dođi, Duše Sveti, izlij na nas bujice svoje milosti i stvori nove Duhove u svojoj Crkvi, u svojim biskupima, svećenicima, redovnicima i redovnicama, vjernicima i nevjernicima, grešnicima i svima nama, u svim narodima svijeta, u svim rasama, klasama i staležima!

Potresi nas svojim božanskim vihorom,
očisti nas od svakoga grijeha i zablude i od svega zla!
Raspali nas svojim ognjem!
Učini da gorimo i izgaramo Tvojom ljubavlju!
Stvori od nas nove ljude, stvori u nama novo srce i nov duh!
Nauči nas da shvatimo da je Bog sve, sva naša sreća i radost,
da je u Njemu naša sadašnjost i budućnost i naša vječnost.

Dođi k nama i preobrazi nas, obrati nas, spasi nas, pomiri nas, složi nas, posveti nas!
Nauči nas da budemo potpuno Kristovi, potpuno Tvoji, potpuno Božji, po zagovoru i posredovanju, pod vodstvom i zaštitom Bezgrešne Djevice, Tvoje prečiste Zaručnice, Isusove i naše Majke Marije.

Prethodni članakČudesna snaga bakine krunice! Marta 23 godine nije ušla u crkvu, a kad je prvi put vidjela Presveto srce joj se raspalo na komadiće: ‘Tresla sam se i grčila’
Sljedeći članakČasna sestra čije je tijelo pronađeno neraspadnuto imala je viziju Isusa s 9 godina! Pitao ju je ovo