Iznijeli Živog Isusa na Trg Svetog Petra, došlo mu se pokloniti samo nekoliko stotina ljudi

foto: flickr

Nešto predivno i nesvakidašnje odvijalo se na Trgu svetog Petra u Vatikanu.

Naime, U Vatikanu je u utorak navečer održano prvo mjesečno euharistijsko klanjanje na prostoru ispred bazilike svetog Petra.

Klanjanje predvodio je kardinal Mauro Gambetti, koji je nadsvećenik Bazilike svetog Petra. Sveti čas je ponuđen za papu Franju u svjetlu njegove 10. obljetnice kao pape.

Ono što je pomalo žalosno je da je na klanjanje otvoreno za javnost, na susret sa Živim Bogom došlo, prema CNA, samo nekoliko stotina ljudi.

To dobro ocrtava pogubno stanje vjere usnule Europe.

Iznijeli su Živog Boga i umjesto da mu se pokloni sav svijet, poklonilo mu se par stotina vjernih ljudi.

Na Trgu Svetog Petra!

Euharistijsko klanjanje, nova pastoralna inicijativa Bazilike sv. Petra, održavat će se svakog drugog utorka u mjesecu od 20 do 21 sat.

Usporedbe radi, u Međugorju ljeti na euharistijskom klanjanju pojavi se par tisuća ljudi svaki tjedan. Vjerojatno je upravo to razlog zašto je papin nadbiskup Hooser rekao da je ‘Međugorje svijetlo Europe’.

Jer Europa je, sudeći i po ovom šokantnom prizoru Živog Boga u Vatikanu kojeg su samo malobrojni došli utješiti, u totalnom mraku!

Nadnaravna čuda klanjanja Presvetom: Promijenjeni su cijeli gradovi, bolesni ozdravljaju, ovisnici svjedoče oslobođenje, obitelji pomirenje

Prethodni članakKad izbije progon na kraju vremena, Crkva će s Marijom biti protjerana u pustinju: Potvrđuje i Benedikt XVI
Sljedeći članakHumbertu je srce stalo dva puta, tvrdi da je bio u raju! Ima poruku za ljude: ‘Bog je tu, a ti osjećaš da pravi život tek počinje’