Ovo je prestrašno, katolici u šoku! Madonna brutalno ismijala Bezgrešno Srce Marijino: Izmolimo molitvu zadovoljštine

Ovako nekako izgleda kad sotona kroz čovjeka bljuje svoj gnjev i strahotu na našu Gospu, Djevicu Mariju.

Pjevačica, tekstopisac i glumica Madonna pogrdila je katoličku vjeru u nedavnom izdanju  Vanity Faira.

64-godišnja pop pjevačica eksplicitno je koristila katoličke slike za promociju svog posljednjeg albuma i turneje. Predstavljala se kao Gospa Žalosna, ismijavala Isusa, apostole, krunicu, posljednju večeru i euharistiju, a najviše žalosti što se ismijava sa Bezgrešnim i probodenim Srcem Marijinim.

Na najmanje dvije slike Madonna pozira kao Gospa od Žalosti. Prikazuje samu sebe sa suzama koje teku niz lice, zajedno sa sedam Gospinih mačeva koji probadaju srce.

Na ostalim slikama ona pozira kao Isus s velikom krunicom. Bogohulne slike također prikazuju apostole kao žene odjevene u vulgarnu odjeću, koje se rugaju našem Gospodinu u Euharistiji.

Konačno, na dodatnim slikama, ona stoji u blizini demonske figure, s lutkama na sebi i oko nje.

Pjevačica objašnjava svoje razloge za blasfemiju u izdanju Vanity Faira, nazivajući svoje napadače u Katoličkoj crkvi “licemjerima”, jer vjeruje da je ona ta koja “zrcali Isusova učenja”.

(Vatikan, uključujući papu Ivana Pavla II., osudili su njezin video iz 1989. ‘Like a Prayer’. Papa je čak poticao Talijane da je bojkotiraju.)

“Žestoko me kritizirala Katolička crkva. Odgojena sam s katoličkim odgojem… Bila sam šokirana kada sam vidjela kako me Crkva napada jer nisu mogli shvatiti koliko moj rad pokušava proizvesti nešto dobro,” rekla je.

“Brzo sam shvatila da su oni problem, a ne ja. Oni su bili problem jer nisu shvatili da moj rad kao umjetnika ujedinjuje ljude, daje im slobodu izražavanja, jedinstvo. Bilo je to ogledalo Isusovih učenja. Tko god me napao, bio je samo licemjer”, obrnula je Maddona stvarnost.

Pobožnost pet prvih subota

Zbog grijeha protiv Gospina Bezgrešnog Srca, Gospa Fatimska je sestri Luciji iz Fatime dala pobožnost pet prvih subota.

Dana 10. prosinca 1925. Gospa se ukazala s Malim Isusom koji je stajao na oblaku, tražeći djela zadovoljštine za bogohuljenja i nezahvalnosti počinjene nad njezinim Bezgrješnim Srcem.

Isus je rekao tada : “Smiluj se Srcu svoje Presvete Majke. Prekriveno je trnjem kojim ga nezahvalnici svaki čas probadaju, a nema nikoga tko bi ih otklonio činom odštete.” OVDJE VIŠE

Anđeoska molitva zadovoljštine

„O Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, duboko Ti se klanjam.
Nudim Ti najdragocjenije Tijelo, Krv, Dušu i Božanstvo
Isusa Krista prisutnog u svim tabernakulima svijeta,
kao naknadu za uvrede, svetogrđa i ravnodušnost kojima je On uvrijeđen.
Po neizmjernim zaslugama Presvetog Srca Isusova
i Bezgrješnog Srca Marijina
Molim za obraćenje jadnih grešnika.”

Fotke su uznemirujuće:

Pogledajte, Blažena Djevica Marija navodno snimljena u njenom svetištu u Africi početkom listopada

Prethodni članakRoditelji 15 godina molili za svog mentalno bolesnog sina, danas je potpuno zdrav i svjedoči: ‘Isus je jedini izvor mira na Zemlji’
Sljedeći članakVeć 500 godina radi ovaj restoran, a sve zbog ukazanja Djevice Marije: Čudesna priča iz Katalonije