Grozota pustoši opustošila crkve: Biskup postavio svinjsko srce u kapelu pa odgovara na reakcije: ‘Nije kondom, nego gumica’

foto: flickr

Kontroverzna “slika svinjskog srca”, od pepelnice visi kao korizmeno platno u bolničkoj crkvi u Innsburcku i naravno, izaziva bolne reakcije vjernika koji se ponovno moraju susretati s dijeboličnim umjetničkim prikazima koji se postavljaju u brojnim crkvama Austrije, Njemačke, Francuske i nejasno je s kojim ciljem, osim provokacije i ismijavanja samog Gospodina Boga i njegova probodena srca.

Slika koja se širi medijima i koju donosi kath.net osim toga, prikazuje to svinjsko srce u nečemu što nalikuje kondom, što je posebno zgrozilo ljude, a biskup Glettler osjećao je da mora po pitanju kondoma reagirati pa je za kath.net rekao: .

“Prikazano svinjsko srce samo je stegnuto gumenim prstenom. Kroz suženje tekućina izlazi na površinu u donjem dijelu srca, što se reflektira osvjetljenjem u perspektivi kamere. U trenutku snimanja slike na donjem vrhu se stvorila kapljica”, rekao je, a da nije kondom nego gumica koja samo tako izgleda, potvrdio je i fotograf za kath.net.

Napomenimo ovaj prikaz prikazuje svinjsko srce, a kap koja curi zbog gumice je kap svinjske krvi koja se prelijeva preko oltara, a sve to događa se u korzmeno, sveto vrijeme gdje se prisjećamo prolivene krvi spasitelja i Boga Isusa Krista – u katoličkoj kapelici s odobrenjem biskupa.

Pa vi recite da se nešto ne događa? Imali smo i  sliku raspete kravu prije nekoliko godina i ali i kip boga majmuna plave boje u crkvenoj izložbi, pa ne moramo napominjati da je ovo što se događa diljem crkvi Zapada žestoki otpad i prorokovana i najavljena grozota pustoši a koja je znak posljednjeg vremena:

‘Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije: koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore; tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće; 1i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu! A jao trudnicama i dojiljama u one dane!

I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom, jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti. I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni.Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. Eto, prorekao sam vam.’ (Mt 24)

To se pak odnosi na proroka Danijela koji pak upozorava: “Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinuti svagdašnju žrtvu i ovdje postaviti grozotu pustoši.” (Dn 11,31)  

Dođi Isuse, trebamo te!

Ispunjeno proroštvo staro 400 godina: Oko sredine dvadesetog stoljeća, kada će vrijeme Antikrista biti blizu potamnit će …

 

 

Prethodni članakZadivljujuća je snaga jedne Zdravo Marije! John ispričao što mu se dogodilo kad ju je izmolio za nepoznatu osobu: ‘Bio sam u šoku!’
Sljedeći članakPapa je bio u bolnici zbog infekcije, ali sad je dobro: Izašao je, radi, moli i prima Euharistiju