Bog je Sondri pokazao ‘sintetičke bebe’ prije 50 godina i rekao joj što to znači za čovječanstvo: ‘Sve će biti izgubljeno, vratimo se Ocu’

Nedavno je rođena beba s tri roditelja, a već duže vremena govori se i o ‘Dizajnerskim bebama’, po izboru rođene i stvarene izvan maternice miješanjem genetskih materijala. Iako to još nije stvarnost, znanstvenici posljednjih godina napreduju u ovoj tehnologiji. Kažu da bi umjetne maternice same po sebi mogle bi spasiti nedonoščad i učiniti mnogo dobra, no kao i uvijek istina je da se čovjek itekako miješa u Kreaciju tim postupcima i pokušajima, kao i da u tom postupku već na putu isprobavanja velik broj života treba biti žrtvovan i uništen!

Sondra Abrahams iz Sulphura, Louisiana, koja je 1970. doživjela iskustvo bliske smrti tijekom kojeg joj je Isus pokazao tračak budućnosti.

Između ostalog ona navodi u jednom svom svjedočenju, da: “Nakon grijeha pobačaja pokazao mi je eutanaziju i rekao da će mnogi umrijeti u bolnicama i staračkim domovima.”

“Tada mi je pokazao jasne spremnike s bebama u njima koje su sve izgledale slično i bile su pričvršćene za pupčane vrpce, ali nije bilo maternice.

“Oči su im bile prazne. Isus je rekao: ‘Čovjek će pokušati stvoriti život i uništit će mnoge. Oni ne mogu stvoriti život jer samo Moj Otac može stvoriti i uništiti život. Samo On može staviti dušu u tijelo.”

“Jedina stvar koju mi ​​je Bog rekao je da će se On spustiti na nas kada pokušamo postati Bog.”

“Primijetili ste kad je sve ovo kloniranje najavljeno, vrijeme je posvuda postalo užasno? To je Bog koji kaže da još uvijek ima kontrolu.

Drugo što mi je prikazano bio je rat.

I to neće biti kao bilo koji rat koji smo ikada imali; bit će i ovdje na našoj zemlji. To neće biti samo rat oružja i zrakoplova, već i nuklearni, a svaka mala nacija koja ima nuklearno oružje ući će u njega. Vidjela sam. Pokazao mi ga je. Vatra s neba, ljudi gore, smrt posvuda. Još uvijek osjećam miris dima. Nikada nisam pričala o tome jer sam želila zadržati fokus na ljubavi. Može se dogoditi mir, može se dogoditi, ali moramo moliti.

“Nuklearni rat, kad sam ga vidjela — radi se o tome da, ako naprave nešto ludo, Kina će se pridružiti Sjevernoj Koreji. Nemojte misliti da neće. Isus je rekao: ‘Sve će biti izgubljeno, malo će ih ostati ako se ne vrate mom Ocu.”

Sondra je umrla i odvedena u pakao, čistilište i raj! Isus joj je pokazao ono što je čovječanstvu skriveno

 

Prethodni članak“I evo, ja sam s vama u sve dane – do svršetka svijeta.” (Mt 28,20)
Sljedeći članak‘Sveta Rita je probudila mog sina iz kome nakon osam mjeseci’: Otvorio je oči dok sam izgovarala ove riječi